S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Ayuntamiento ATE València CF - València

Vés enrere Ayuntamiento ATE València CF

Tornar

L'Ajuntament exigeix el compliment dels compromisos amb la ciutat i amb els aficionats del València CF, i respecte cap a les seues institucions

Joan Ribó assegura que s'adoptaren mesures per l'incompliment dels terminis d'execució del nou Mestalla

• L'anomenat Nou Mestalla

03/03/2021

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha expressat “amb molta claredat” respecte al compliment dels terminis de l’ATE (Actuació Territorial Estratègica València Dinamitza) per a la finalització de l'estadi del València Club de Futbol: “ja està bé de no respectar, en primer lloc als aficionats del club, i en segon lloc a la ciutat de València i, per descomptat, a la Generalitat”. “Ja està bé”, ha reiterat en anunciar l'adopció de mesures dins del termini i en la forma escaient.

Amb estes paraules, l’alcalde Joan Ribó ha manifestat que comparteix “totalment” el que va dir ahir el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de rebre al president de l’esmentada entitat esportiva, Anil Murthy.

“Hi ha una sèrie de lleis que Meriton, com qualsevol altra empresa o persona, ha de complir. Nosaltres, per descomptat, hem dit, per activa i per passiva, que no estem disposats a prolongar esta ATE, a ampliar-la en el temps, si no hi ha una opció molt clara que comencen les obres. A partir d'ací haurem de prendre les mesures necessàries. No estem encara en el moment, però que sàpiguen que va de debò”, ha assegurat.

En la mateixa línia s'ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, qui ha demanat “respecte, serietat i rigor” a Meriton; i ha mostrat “tot el seu suport a les paraules del president Ximo Puig” en reiterar que els terminis per a complir l’ATE “s'estan acabant” i “s’han de complir-la o resoldre-la”.

“Secundem totalment les paraules de Ximo Puig”, ha afirmat i ha apuntat que des de les institucions “tenim el deure d'exigir professionalitat, rigorositat i serietat”. Així ha recordat que existeixen “unes obligacions jurídiques, polítiques, i també esportives que cal complir amb la ciutat”. “Han de treballar en eixe camí i en eixa direcció”, ha asseverat.

Així mateix, ha afegit Sandra Gómez, “hem insistit en la nostra voluntat d'ajudar però sembla que no hi ha cap pla, cap direcció per a trobar una eixida, ni una solució per a acabar amb el Nou Mestalla i des de l'Ajuntament de València mantindrem la posició que complisca l’ATE o que finalment es resoldrà”.

“Els termes jurídic i legals són ben clars” ha conclòs després d'insistir: “no hi ha pla, no hi ha una direcció per a trobar una solució per a complir els terminis que marca l’ATE, i per tant, els propietaris ja han deixat clar que no hi ha cap solució i eixida, així que l’ATE per a l'administració pública la donem pràcticament per morta”.

Recursos multimèdia

Joan Ribó
Sandra Gómez