Ayudas mercados y venta no sendentarios - València

Ayudas mercados y venta no sendentarios

Tornar

València concedix 830.000 euros a 583 beneficiaris de les primeres ajudes per a mercats i venda no sedentària

Galiana: “Estes ajudes per a la reactivació de mercats i de la venda no sedentària són fruit d’un treball intens amb l’associació de venedors”

• Mercadet

23/12/2020

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Comerç, ha concedit les ajudes per a la reactivació de mercats i de la venda no sedentària a un total de 583 persones beneficiàries. Es tracta de la primera convocatòria d’estes ajudes, “fruit d’un treball intens durant molt de temps en estreta col·laboració amb l’associació de venedors”, ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana. En total, se’n repartixen 829.290,11 euros, el que suposa una quantitat de 1.422,45 euros per a cada beneficiari.

Esta línia d’ajudes es va aprovar per part de la Junta de Govern Local el passat mes de juny amb la intenció de reactivar els mercats municipals de districte, els extraordinaris fixos i els periòdics festius de la ciutat de València. “Són múltiples les ajudes que, des del govern de Joan Ribó, hem impulsat des de 2015 per a la reactivació del comerç i, més concretament, des que patim la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la pandèmia per la covid-19”, ha explicat Galiana.

El regidor ha destacat que esta línia d’ajudes a mercats i venda no sedentària es suma a altres iniciatives, com ara la decisió de no cobrar-los la taxa corresponent des que començara la pandèmia. “Des de l’Ajuntament treballem colze a colze amb totes i tots els professionals per col·laborar en la reactivació de tots estos mercats que són un treball i una via d’ingressos per a moltes famílies i també contribuïxen a dinamitzar l’activitat econòmica en molts barris de la nostra ciutat”, ha destacat Galiana.

Recursos multimèdia

Carlos Galiana