Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Ayudas material escolar - València

Vés enrere Ayudas material escolar

Volver

La Junta de Govern aprova les ajudes al material escolar per als alumnes d’educació infantil

Les ajudes ascendeixen a 220.913’46 euros

• Cada persona beneficiària rebrà un màxim de 100 euros per a la compra de material escolar

13/07/2023

  • Hi ha 2.479 persones beneficiàries
  • Cada beneficiari rebrà un màxim de 100 euros

La Junta de Govern Local aprovarà demà les ajudes econòmiques per a la compra de material escolar de l’alumnat escolaritzat en el segon cicle d’educació infantil en col·legis de titularitat pública i als centres concertats de la ciutat de València. Estan inclosos en esta línia d’ajudes els centres escolars propietat de la Generalitat Valenciana, la Diputació i l’Ajuntament de València així com els centres privats amb concert per a la prestació de servicis en l’educació infantil de segon cicle.

En total, s’hi concediran 2.479 ajudes de les 3.621 que s’havien sol·licitat. Les subvencions ascendeixen a un total de 220.913’46 euros. Les 1.142 sol·licituds no concedides no complien els requisits sol·licitats o no han aportat la documentació requerida.

Cada persona beneficiària rebrà un màxim de 100 euros per a la compra de material escolar. Entre el material objecte de la subvenció es troba l’equipament informàtic i el material de papereria necessari per a l’acompliment dels estudis als distints centres escolars de la ciutat.

Per poder concórrer a les ajudes per a l’adquisició de material escolar, les persones beneficiàries han d’acomplir el requisit d’estar empadronades al terme municipal de València i tindre un fill o filla menor escolaritzat en el segon cicle d’educació infantil en un centre educatiu de la ciutat.