Ayudas material escolar - València

Ayudas material escolar

Tornar

Les ajudes per l’adquisició de material escolar d’Educació Infantil es poden sol·licitar fins el 12 de gener

El regidor Borja Sanjuán recorda que l’Ajuntament compta amb una partida de 400.000 euros, un 10% més que en anteriors exercicis

• Ajudes material escolar

02/01/2022

El termini per sol·licitar ajudes per a l'adquisició de material escolar per a l’alumnat escolaritzat en el segon cicle d'Educació Infantil en col·legis públics de la ciutat durant el curs 2021-2022 estarà obert fins al 12 de gener. Estes prestacions estan destinades a cobrir les despeses de material necessari per a l'acompliment dels estudis en els esmentats centres educatius, com poden ser llibretes, aquarel·les, colors, llapis o fitxes. I s'estableix un import màxim de subvenció de 100 euros per alumne. La regidora d'educació, Maite Ibáñez, ha subratllat que “des de la regidoria de de educació volem fer costat als més xicotets des de l'inici de la seua formació, per això és tan important fer costat a aquests xiquets i xiquetes tant en col·legis públics com concertats”.

 

La regidora d'educació, que ha fet una crida a la ciutadania perquè “aprofite esta línia d’ajudes”, ha destacat que enguany l’Ajuntament compta amb una partida de 400.000 euros, “amb la qual pretenem garantir el dret a tindre material escolar a aquells a xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys que, per criteris de renda o circumstàncies familiars especials”.

“L'objectiu últim –ha subratllat- és que les persones siguen iguals des del principi, que no hi haja gent amb condicions de partida molt superiors a la resta, i estes ajudes evidentment avancen en eixa direcció”.

D’altra banda, el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha recordat que “en exercicis anteriors, estes prestacions van arribar als 370.000 euros, un muntant que es va augmentar pràcticament en un 10% durant el passat exercici, per a intentar contribuir en un moment complicat com el que estàvem vivint a causa de la covid”. “Ara –ha afegit- hem consolidat esta dotació pressupostària extraordinària en el Pressupost Municipal”.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez