Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Ayudas artes escénicas - València

Vés enrere Ayudas artes escénicas

Volver

Acció Cultural obri el termini de sol·licitud de les ajudes per a la producció i la programació d’arts escèniques

L’Ajuntament destina 380.000 euros als teatres i les companyies de la ciutat

• L'Ajuntament finança fins a 20.000 euros per projecte o sala

10/05/2022

Ja està obert el termini per a sol·licitar les ajudes 2022 a la producció d’espectacles d’arts escèniques i també per a la programació de les sales privades de teatre a la ciutat de València. Els sol·licitants poden presentar les seues propostes fins al pròxim 26 de maig. En total, l’Ajuntament destinarà 380.000 euros a finançar les arts escèniques de València amb un màxim de 20.000 euros per projecte o per sala.

 

Les ajudes per a finançar la programació d’espais escènics privats ascendeixen a 200.000 euros. Podran beneficiar-se les persones físiques o jurídiques que gestionen espais privats a València i que incloguen en la programació companyies i artistes amb domicili social en la ciutat. Seran subvencionables els caixets o imports abonats a les companyies, les nòmines del personal contractat, viatges, dietes, despeses de seguretat social, lloguer d’oficines i locals, material d’oficina, gestoria o subministraments, entre d’altres. Cada espai escènic podrà rebre un màxim de 20.000 euros.

Per la seua banda, les ajudes per a la producció d’arts escèniques busquen afavorir la creació i muntatge d’espectacles de teatre, dansa, circ, escena performativa i arts vives en la ciutat. En total, es destinen 180.000 euros amb un màxim de 20.000 euros per projecte finançat. Podran beneficiar-se de les ajudes les companyies amb seu a València o, en el cas de les persones físiques, les persones que estiguin empadronades a la ciutat un mínim de sis mesos. Seran subvencionables els costos del projecte que siguen necessaris per a la seua execució, entre els quals la contractació i subcontractació de persones, el material fungible, l’equipament o la formació necessària, entre d’altres.

Les sol·licituds s’han de presentar per mitjà de la seu electrònica municipal. Podeu consultar les bases i descarregar les instàncies en la pàgina web municipal.

Ajudes a la programació dels espais escènics privats. Bases i instàncies: https://bit.ly/39b4hOx.

Ajudes a la producció escènica. Bases i instàncies: https://bit.ly/38iM15B.