Ayudas al comercio - València

Ayudas al comercio

Tornar

Comerç aprova de nou una línia d’ajudes a les associacions de comerciants de València

Carlos Galiana: “Estem volcats en donar suport al texit commercial de barri de la nostra ciutat”

• La partida tindrà un pressupost total de 50.000 euros

01/07/2021

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que la Junta de Govern Local de demà aprovarà la tercera convocatoria anual d’ajudes a les associacions de comerciants de la ciutat de València “per continuar fent costat i promovent el comerç de barri a València, una xarxa fonamental per a construir ciutat i que considerem fonamental que estiga forta, organitzada i coordinada”, ha dit.

Esta partida tindrà un pressupost total de 50.000 euros i ve promoguda per la regidoria de Comerç per tal de fomentar l'associacionisme i aquelles actuacions dirigides a la dinamització de el comerç local, així com l'impuls a la realització d'accions promocionals dirigides al xicoet comerç que milloren la seua competitivitat i donen visibilitat a el comerç de barri. Per això, la Junta de Govern de demà proposa l'inici d'actuacions per a l'aprovació de la convocatòria d'ajuts destinats a les Associacions de Comerciants per a la realització d'actuacions de promoció comercial i foment de l'associacionisme a la ciutat de València.

Cada associació de comerciants podrà accedir a un maxim de 10.000 euros i serà en base a les activitats de promoció comercial de les associacions realitzades durant l’any 2021, concretament fins al 15 d’octubre. Es tracta de la tercer any consecutiu que l’Ajuntament de València aprova esta línia d’ajudes, creades per primera vegada l’any 2019.

El regidor Carlos Galiana ha explicat que “la bona acollida d’esta línia de subvencions i el bon resultat que han donat els anteriors anys ens han impulsat a tornar a convocar-les. Des del govern del Rialto creiem en l’associacionisme i en el comerç del barri, per això volem continuar impulsant les associacions de comerciants de la nostra ciutat”.