S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Ayudas a las asociaciones de comerciantes - València

Vés enrere Ayudas a las asociaciones de comerciantes

Tornar

Demà s’obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes a les associacions de comerciants de València

• Comerços del districte de Ciutat Vella

03/08/2021

Demà s’obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes a les associacions de comerciants de València

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de subvencions per al foment de l’associacionisme i la promoció dels comerços de la ciutat. Podran concórrer a les subvencions les associacions de comerciants de València, que disposen de 20 dies naturals a partir de demà per a la presentació de les seues peticions.

 

Les ajudes van dirigides a les associacions de comerciants establides en la ciutat de València, degudament constituïdes i amb més de 30 comerços associats. La finalitat d’estes subvencions és donar suport a les entitats que agrupen els comerciants de la ciutat en la realització d’activitats comercials per a la dinamització del consum, el reactivament de la demanda i el foment de l’associacionisme. Són subvencionables les actuacions publicitàries d’animació comercial i fidelització de la clientela, la decoració de la via pública i la formació dels comerciants, entre d’altres. Totes les actuacions subvencionades hauran d’haver estat realitzades entre l’ú de gener i el 15 d’octubre d’enguany. L’import global de les ajudes és de 50.000 euros amb un màxim de 10.000 euros per entitat.

El termini de sol·licitud de les subvencions és de vint dies naturals comptats a partir de demà. Les peticions s’han de realitzar mitjançant la seu electrònica del consistori en l’adreça https://bit.ly/3yoN37T. Per a més informació, consulteu el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) https://bit.ly/3rPCOXK i les bases de la convocatòria.