Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Ascires - València

Volver

Llicències dóna llum verda a la construcció d’un centre hospitalari biomèdic a Tres Creus

• El centre hospitalari s'ubica en un solar entre les avingudes de les Tres Creus, Campos Crespo i Mariano de Cavia

24/10/2022

L’Ajuntament de València ha aprovat este matí la llicència d’obres a l'empresa Ascires per a la construcció d'un nou centre hospitalari biomèdic a la ciutat. Així ho ha anunciat la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud, ha anunciat que “contribuirà a situar la ciutat com una referència a nivell sanitari i generarà llocs de treball qualificats i de qualitat”.

 

El nou hospital té un pressupost general d'execució de 25,4 milions d'euros i s'ubicarà en un emplaçament situat entre les Avinguda Tres Creus i els carrers de Mariano de Cavia i Campos Crespo. L'edifici proposat consta de set plantes sobre rasant -més una altra retranquejada per a instal·lacions per damunt de les anteriors-, i tres més sota de rasant. La superfície total arriba als 2.596 metres quadrats.

La planta baixa es situa al nivell del carrer i acull els servicis de major demanda com el departament d’admissió i informació del centre i, amb accés independent, s'estableix el servei d'atenció immediata (urgències), que funcionarà les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

Lucía Beamud ha explicat que el projecte comportarà, a més d’una gran inversió a la nostra ciutat, “la creació de llocs de treball de qualitat i és una mostra més de com el Servici d'Activitats està dinamitzant la ciutat".

En este sentit, Beamud ha assenyalat que s'ha desbloquejat “el desastre i el gran conglomerat de llicències que el PP va deixar per gestionar” i s’ha referit també a “d’altres grans projectes que avancen a molt bon ritme, com és el cas dels permisos del València Arena”.

Així, segons Beamud, “amb el govern de Joan Ribó els projectes pioners i les inversions productives i beneficioses per al conjunt de la ciutat i de la ciutadania tenen un aliat, a diferència del que ocorria amb els governs conservadors del Partit Popular”.

Recursos multimedia

Lucía Beamud