Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Análisis aguas residuales covid-19 - València

Vés enrere Análisis aguas residuales covid-19

Volver

L'anàlisi de covid-19 en aigües residuals reflecteix que es mantenen "nivells alts" de concentració del virus

Malilla, Campanar, San Marcel·lí, Benimaclet, Arrancapins i Benimàmet són les zones de major incidència

10/12/2020

Els últims resultats de l'anàlisi de restes de coronavirus en les aigües residuals de València reflecteixen que “es mantenen els nivells alts de concentració d’este virus a la ciutat”. Concretament, per zones, entre el 3 i el 7 de desembre, Malilla, Campanar, Sant Marcel·lí, Benimaclet, Arrancapins i Benimàmet han sigut les que han presentat una major incidència de COVID-19.

 

La regidora de Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha facilitat estes dades i també ha assenyalat que “amb les mostres que recollirà l’Ajuntamen a partir de la setmana que ve, comptarà amb molta més informació sobre la situació amb la qual afrontar les pròximes festes de Nadal”. En este sentit, la regidora ha apuntat que "el Nadal és un altre moment crucial en el control de l'expansió del virus a la ciutat".

En referència a les últimes dades registrades, Elisa Valía ha assenyalat que "continuem amb nivells alts de concentració a la ciutat si tenim en compte l'històric de dades que tenim ara des del mes de maig". "Tenim dades similars als que podíem tindre a la fi del mes d'octubre", ha indicat Valía.

Elisa Valía ha assegurat este dijous que des del Cicle Integral de l'Aigua "estem molt atents a l'impacte de l'augment de mobilitat que pot haver-se produït en els passats dies del pont de desembre", per la qual cosa amb les mostres que recollim a partir de la setmana que ve, comptarem amb més informació per a afrontar les festes de Nadal".

"Vull fer una crida a la ciutadania perquè extremar les precaucions, limitar els contactes i continuar actuant amb responsabilitat, respectant les recomanacions de sanitat", ha conclòs.