S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Alumbrado Marxalenes - València

Vés enrere Alumbrado Marxalenes

Tornar

L’Ajuntament inicia una intervenció en Marxalenes per eliminar tots els bàculs de carretera del carrer de Màlaga

Luisa Notario: “millorem tant la il·luminació, com l’eficiència energètica i l’estètica en canviar els bàculs i les lluminàries en façanes i posar LED”

• El projecte compta amb un pressupost de 45.422,44 euros, IVA inclòs.

21/10/2021

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha anunciat este dijous l’inici de les obres per renovar l’enllumenat públic al carrer de Màlaga, al barri de Marxalenes. “L’objectiu és incidir en la substitució dels bàculs de carretera, com ja hem fet en molts altres barris i pobles de la ciutat, i millorar així alhora tant la il·luminació del carrer, com l’estètica i l’eficiència energètica”, ha explicat.

 

La intervenció contempla la instal·lació de lluminàries LED pel seu alt rendiment lluminós i per la seua economia en el consum d’energia elèctrica. D’una banda, en els trams amb bàculs es desmuntaran i s’instal·laran columnes de polièster reforçat de fibra de vidre (PRFV), de cinc metres d'altura; per altre costat, en els trams de carrer on la instal·lació elèctrica està en façana es procedirà al desmuntatge dels punts de llum i s’instal·laran lluminàries en façana muntades sobre braços de PRFV.

Notario ha explicat que “en arribar al govern en 2015 ens trobàrem instal·lats 8.505 bàculs de carretera a la ciutat de València” i ha afirmat que estan “treballant actuació rere actuació per revertir esta situació que, encara que es tracta d’una qüestió més estètica és necessari fer-ho per tindre una instal·lació d’enllumenat millor, homogènia i adequada en tota la ciutat”. “Amb esta intervenció al carrer de Málaga -ha afegit- millorarem la il·luminació tant energèticament com pel que fa al medi ambient”.

El projecte compta amb un pressupost de 45.422,44 euros, IVA inclòs.

Recursos multimèdia

Luisa Notario