Aguas residuales COVID - València

Aguas residuales COVID

Tornar

Les anàlisis de les aigües residuals confirmen que València segueix en una fase d'estabilització amb incidència baixa

Elisa Valía ha manifestat el seu «agraïment a la ciutadania per l'enorme esforç que continua fent»

• Valía: "caldrà veure com evolucionan les dades a partir del dimarts"

09/04/2021

Les anàlisis que es realitzen a les aigües residuals de València confirmen que la ciutat «segueix en una fase d'estabilització de valors baixos, encara que cal prendre estes dades amb molta cautela, perquè sabem que encara hi ha veïns i veïnes de la ciutat que estan fora per les vacances escolars», ha indicat la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, qui ha apuntat que «caldrà veure com evoluciona a partir del dimarts quan l'activitat a la ciutat torne a la normalitat».

 

Pel que fa a les zones que en les quals s'ha detectat una incidència major que en la resta de la ciutat, la regidora ha indicat que són Castellar, Trànsits, Malilla, Poblats Marítims, Ciutat Vella, Natzaret i el Saler.

Elisa Valía ha explicat que les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat «van en la mateixa direcció». Segons ha explicat, eixes dades «reflecteixen que estem sent capaces de mantindre una incidència acumulada baixa a la ciutat de València».

Davant d’esta fase d'estabilització, la regidora ha volgut manifestar el seu «agraïment a la ciutadania per l'enorme esforç que continua fent». «Gràcies a la responsabilitat que els veïns i veïnes estan demostrant, ens trobem en una situació de risc baix, mentre avança la vacunació de la població a la nostra ciutat», ha manifestat.

Valía ha posat en valor «l'increment del número de dosi de les diferents vacunes que estan arribant a la Comunitat, juntament amb el comportament exemplar de la ciutadania, ens permeten mirar amb esperança cap al futur pròxim».

Recursos multimèdia

Elisa Valía