S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Adjudicación proyecto CEIP 106 Malilla - València

Vés enrere Adjudicación proyecto CEIP 106 Malilla

Tornar

L’Ajuntament adjudica la redacció del projecte i la direcció de construcció del nou CEIP 106 de Malilla

Notario ha detallat que l’empresa adjudicatària assumix una reducció del temps de redacció –que serà de tres mesos- i del pressupost –un 36 % inferior al de licitació–

• Recreació del futur CEIP 106 de Malilla

20/04/2021

La regidora de Contractació i del servici d’Arquitectura i Servicis Centrals Tècnics, Luisa Notario, ha informat este dimarts de l’adjudicació del contracte de redacció del projecte i la direcció de la construcció del nou centre educatiu d’infantil i primària número 106, al barri de Malilla. L’empresa adjudicatària ha assumit una reducció de 60 dies en el termini de redacció i d’un 36 % en el pressupost de licitació, el que suposa que disposarà de tres mesos per redactar el projecte i que el pressupost total arribarà als 291.491,30 euros, IVA inclòs.

 

Notario ha posat en valor “l’aposta ferma que el govern de Joan Ribó està fent per l’ensenyament públic i per la dignificació dels centres educatius de la nostra ciutat” i ha valorat “molt positivament” la coordinació amb la Conselleria d’Educació per poder desenvolupar el Pla Edificant, “no sols amb reformes, tant d’integrals com de qüestions més bàsiques, sinó també amb la construcció de centres com este, que substituirà l’actual CEIP municipal Fernando de los Ríos”.

El nou centre educatiu desenvoluparà un programa de tres línies i tres unitats d’infantil de primer cicle (per a xiquets i xiquetes de dos anys), més nou d’infantil i altres 18 de primària. Comptarà, a més, amb un menjador per a 600 comensals en dos torns. “La nova infraestructura educativa donarà resposta a les expectatives d’una comunitat educativa que l’ha reivindicada durant molts anys”, ha destacat Notario.

La parcel·la que acollirà el nou col·legi es troba a l’entrada a les Cases de Masena i arriba als 10.950 metres quadrats de superfície, que acolliran un edifici aulari compacte al seu extrem septentrional i un bloc independent per al menjador i el gimnàs en l’extrem oposat, el que permetrà concentrar en mig d’eixos dos espais tota la zona exterior per a activitats docents.

Notario ha recordat que durant els moments inicials de la pandèmia es va treballar al màxim per agilitzar els plecs de licitació, el que va permetre accelerar els tràmits administratius necessaris una volta es va alçar la suspensió temporal dels processos administratius. Una vegada redactat el projecte es procedirà a la licitació de les obres de construcció que, quan s’adjudicaran, s’estima que duraran prop de 18 mesos, amb un pressupost que rondarà els huit milions d’euros.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr