Actividades culturales mayores - València

null Actividades culturales mayores

Tornar

Les activitats culturals per als nostres majors es reinicien a València

• Les persones majors tornen al teatre

30/05/2021

Des de mitjan d’este mes i durant el mes de juny, torna la programació cultural als teatres per a veure les funcions com Ai Carmela! o Anestesiades en el teatre Olympia o les funcions de Tres o Antologia de la Zarzuela en el teatre Flumen.

 

Està previst que 4.000 persones majors puguen gaudir de la programació cultural-teatral, en diferents ubicacions teatrals de la ciutat. La programació cultural, de huit sessions, ha començat amb la representació de l'obra Ai Carmela! en el teatre Olympia i continuarà en el teatre Flumen amb l'obra Tres i Antologia de la Zarzuela.

La millora de la situació sanitària permet esta represa de les activitats, amb un protocol estricte en el compliment de totes les mesures sanitàries i aforament que estableix la normativa. Les entrades seran numerades, amb registre d'assistents. L'accés es farà de manera gradual, amb pauses i distància interpersonal entre treballadors i públic i del públic entre si. A més, el públic estarà assegut i no es permet la consumició.

La regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé ha afegit que “cal destacar que gran part de les nostres persones majors de la ciutat de València ja estan vacunades contra el Covid-19. Amb este programa cultural reconeixem als nostres majors tot l'esforç i sofriment durant els mesos de pandèmia. Celebrem la volta a esta nova “normalitat” al costat de la cultura, del teatre, reivindicant i donant suport a la cultura segura. Destaquem que totes les produccions són valencianes i es realitzen en teatres valencians” també ha afegit que “esta tornada als teatres es fa sota un estricte protocol de seguretat en el compliment de les normes sanitàries i de prevenció, per a realitzar una volta responsable, prudent i segura”.

OBERTURA DELS CENTRES D'ACTIVITATS

A partir del pròxim mes de juny, els Centres Municipals d'Activitats per a Persones Majors s'obriran de nou de manera gradual, on ja es podran realitzar activitats molt controlades, mantenint sempre els aforaments i les distàncies de seguretat i amb la presa de temperatura. Es podran realitzar activitats com els tallers de la memòria i de dieta mediterrània i alimentació. Altres ofertes com les classes de pintura, costura, teatre o corals ja tornaran al setembre, després de passar l'estiu.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé