Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Accesibilidad y conectividad biblioteca Tabernes de Valldigna - València

Vés enrere Accesibilidad y conectividad biblioteca Tabernes de Valldigna

Volver

L’Ajuntament inicia les obres per millorar l’accessibilitat i la connectivitat de la futura biblioteca de la plaça de Tavernes de Valldigna

Notario: “este govern continua dignificant els espais municipals que oferixen un servici a la ciutadania”

• El presupuesto de adjudicación es de 47.917 euros y el plazo de ejecución, 45 días

01/02/2021

L’Ajuntament de València dotarà de subministrament telefònic i de fibra òptica la futura biblioteca del número 4 de la plaça de Tavernes de la Valldigna, al barri del Carme. A més, millorarà la seua accessibilitat. Tot, amb unes obres que ara comencen, segons ha anunciat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario.

 

Amb esta intervenció s’ampliaran les xarxes de servicis municipals existents, estenent les de telefonia i fibra òptica per dotar estes infraestructures de cara al seu ús com a biblioteca. D’esta forma es genera un estalvi futur en evitar pagar a l’empresa concessionària de telecomunicacions de l’Ajuntament els costos derivats pel consum habitual d’estos servicis. També permetrà dotar d’estos servicis al futur Nou Espai Dones i Igualtat.

Complementàriament, els treballs permetran millorar l’accessibilitat de l’edifici en eliminar el desnivell existent en la porta d’accés principal a la biblioteca. D’altra banda, es contemplen treballs de reparació i pintura en la façana i la substitució de la porta de darrere.

“El govern de Joan Ribó es preocupa i s’ocupa per dignificar totes les instal·lacions municipals que oferixen un servici a la ciutadania i amb estes obres millorem les condicions actuals d’esta futura biblioteca”, ha explicat Notario.

El pressupost d’adjudicació ha arribat als 47.917 euros i el termini estimat d’execució és de 45 dies.