Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

4YFN - València

Volver

La ciutat mostrarà el seu potencial en el 4YFN, esdeveniment internacional clau per a startups

València Activa porta a la fira 10 agents facilitadors de l'ecosistema valencià: Founder Institute, Startup Valencia, Go Hub, Lanzdera, Big Ban Inversors Privados, Plug&Play Tech Center, Draper B1, Zubilabs, KM Zero i StartupUPV

• Agents facilitadors de l'ecosistema emprenedor local del corner valencià al 4YFN

08/02/2022

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha seleccionat 10 agents facilitadors de l'ecosistema emprenedor local per a formar part del corner valencià amb un estand propi i participar en la huitena edició del 4YFN, l'esdeveniment de referència internacional que reunix a startups, inversors, institucions, corporacions i molts més actors i que torna a celebrar-se enguany dins del GSMA Mobile World Congress, multiplicant l'impacte i visibilitat de l'ecosistema valencià.

 

“Tornem de nou a 4YFN per a mostrar el potencial que té València com a ciutat emprenedora, per a donar-nos a conéixer com hub de referència en matèria d'innovació, coneixement i tecnologia i, sobretot, per a visibilitzar i projectar internacionalment el nostre talent local”, ha apuntat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé.

La regidora també ha explicat que “des de València Activa acompanyem a les empreses i promovem i facilitem la presència de startups i agents innovadors en fires internacionals com el 4YFN, on els principals actors internacionals com a grans tecnològiques i referents del sector de la innovació poden conéixer les grans idees i projectes amb segell valencià”.

Així doncs, les entitats valencianes que participaran en l'espai facilitat per València Activa són Founder Institute, Startup València, Go Hub, Llançadora, Big Ban Inversors Privats, Plug&Play Tech Center, Draper B1, Zubilabs, KM Zero i Startup-UPV.

Gràcies a esta convocatòria les empreses emergents expositores disposaran d'un espai físic per

mostrar els seus projectes davant més de 20.000 assistents, tenint també l'oportunitat de potenciar els seus coneixements, teixir noves xarxes i generar negoci.

València, representada a través de la Realitat Virtual

En esta edició del 4YFN, el corner valencià comptarà amb un projecte molt especial per a mostrar València davant els i les assistents a aquesta fira. L'equip de Quasar Dynamics, empresa valenciana de desenvolupament de programari especialista en tecnologies avantguardistes, ha creat el Metaverso VLC Tech City on els assistents podran recórrer i conéixer la Marina Real de València a través de tecnologies immersives.

4YFN, l'aparador perfecte per a la innovació amb segell valencià

La huitena edició del 4YFN, la fira internacional de referència per a les empreses emergents, se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març, i en esta edició comptarà amb més de 500 startups, un 25% més que en la seua última edició. A més, este fòrum reunirà més de 300 ponents i 150 presentacions d'empreses sobre l'escenari.

“El 4YFN oferix a les startups excel·lents possibilitats de connexió i permet a persones emprenedores, inversores, empreses i institucions públiques relacionar-se i crear aliances a més de nous negocis i col·laboracions”, ha remarcat la regidora.

A més, Bernabé ha ressaltat que “amb la nostra participació institucional continuarem reforçant la visió internacional de la ciutat i visibilitzant la labor que desenvolupem des de la plataforma VLC Tech City”.

“Este esdeveniment internacional suposa una magnífica oportunitat per a donar a conéixer les oportunitats i avantatges que oferix la nostra ciutat per a emprenedors i inversors, així com mostrar el talent que existix a la nostra ciutat. Amb la nostra participació generarem un reclam perquè empreses internacionals s'instal·len i desenvolupen la seua activitat a la nostra ciutat”, ha concretat la regidora Pilar Bernabé.