Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

CENTRE DE GESTIÓ DE TRÀNSIT DE VALÈNCIA

GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ A L'USUARI

Informació adicional

L’Ajuntament de València ha desenrotllat una aplicació per a dispositius mòbils que proporciona informació municipal, entre la qual es troba l’estat del trànsit i possibles afeccions, a més de permetre accedir a nombrosos servicis. Més informació

El Centre de Gestió de Trànsit també disposa d’un compte en twitter@TransitValencia, des d’on es facilita informació, consells i recomanacions relacionades amb el trànsit.

Panells informatius

Panells Informatius d'Itineraris Alternatius.

En ells s'informa sobre l'estat del trànsit en dos itineraris alternatius per a un destí determinat. S'utilitza per a això tres nivells de l'estat de la circulació: Fluid, Dens o Congestió. En l'actualitat es troben instal·lats vint-i-set panells d'este tipus.

Panell informatiuPanell informatiu d'Itineraris Alternatius
Informació sobre panellsInformació sobre els P.I.A. En el sistema informàtic del Centre de Gestió de Trànsit.
|

Panells Informatius Alfanumèrics Urbans.

Proporcionen informació sobre l'estat del trànsit de vies principals, a més de permetre presentar missatges especials d'esdeveniments concrets com: carrers tallats per obres, accidents, festejos, etc. Es troben instal·lats en l'actualitat més de huitanta panells d'este tipus.

Panell alfanumèricPanell informatiu alfanumèric
informació en panellInformació sobre els panells alfanumèrics en el sistema informàtic del Centre de Gestió de Trànsit
|

En nou d'estos panells es facilita informació de temps de recorreguts urbans, sent València la primera ciutat que oferix informació d'este tipus gràcies a la moderna tecnologia de detectors, visió artificial i unes fórmules especialment elaborades per a això.

Panells Informatius de Places Lliures d'Aparcaments

En les entrades de la ciutat, en els punts més importants i en les proximitats dels aparcaments s'han instal·lat 26 panells que faciliten informació sobre el nombre de places lliures dels aparcaments de la ciutat.

Mitjans de comunicació

Diàriament es realitzen connexions en directe amb diferents emissores de ràdio i televisió per a facilitar en temps real l'estat del trànsit de la ciutat.

Ràdio Informació de ràdio en ruta


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI