Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Preguntes Freqüents

Necessite el carnet per a anar a les biblioteques?
No, només necessites el carnet per a portar-te material en préstec. La resta de servicis i activitats no el requerixen.

Quant costa fer-me el carnet o assistir a una activitat?
El carnet és completament gratuït. Totes les activitats i programes de les biblioteques són gratuïtes. L’única cosa que has de fer és inscriure’t (presencialment, per telèfon o en la web) quan així es requerisca.

Quina és l'edat mínima per a fer-se carnet?
No hi ha una edat mínima per a fer-se el carnet encara que per a menors de 14 anys l’imprés de sol·licitud haurà d’estar firmat per la mare, pare, persona legalment responsable del menor.

Quants documents me’n puc emportar en préstec?
Nº de documents prestables: fins a 12 documents en tota la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, dels quals 6 documents podran ser materials especials, (2 DVD, 2 CD-ROM, 2 CD-Àudio)
-    El període de préstec de llibres i revistes serà de 15 dies, renovables per altres 15 dies, sempre que aquests llibres no hagen sigut reservats per altres usuaris en el període de préstec. S'habilitarà un període especial de préstec durant els mesos de juliol, agost i setembre que serà de 30 dies
-    El període de préstec de materials especials serà de 7 dies no renovables. S'habilitarà un període especial de préstec durant els mesos de juliol, agost i setembre que serà de 15 dies.

Puc renovar els meus préstecs?
Sí, llevat que una altra persona haja fet una reserva. Pots sol·licitar, de forma presencial, telefònica o a través de la web la pròrroga dels llibres durant altres 15 dies. Les renovacions no s'aplicaran als materials especials com revistes, pel·lícules o música.

Vull llegir un llibre però està prestat
No hi ha problema, només demana al teu bibliotecari que t'ho reserve i t'avisarem telefònicament quan estiga disponible, o fes-ho tu mateix a través del teu espai personal en el catàleg de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

He perdut o deteriorat el llibre que me n’he emportat en préstec. Què he de fer?
Quan retires un material de la Biblioteca eres responsable de la seua devolució en les mateixes condicions que t’el llevastes. Si perds un document hauràs de reposar-ho per un altre de les mateixes característiques.

Tinc internet en les biblioteques?
Si, hi ha una xarxa wifi lliure, gratuïta i sense límit de temps per connexió, en totes les biblioteques municipals i ordinadors amb connexió a internet d’accés regulat durant una hora diària.

Si no trobes el que busques, formula ací la teua pregunta.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI