Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Activitats Culturals

Espais d'iniciativa cultural

Moltes de les nostres biblioteques disposen de sales per a realitzar activitats com exposicions o xarrades que se cedixen gratuïtament, sempre que el fi siga cultural i sense ànim de lucre.

Normes d'acces als Espais d'Inciativa Cultural (EIC).

Qui pot sol·licitar estos espais?
Pot accedir a estos espais tota la ciutadania i, prioritàriament, els veïns del barri. Això donarà lloc a relacions preferents amb les associacions culturals i esportives de la barriada. L'ús d'estos espais és gratuït, però requerix una formalització. Com els puc sol·licitar?
En la biblioteca més propera et proporcionaran tota la documentació necessària per a sol·licitar-los. També es pot descarregar la sol·licitud en PDF i, una vegada emplenada, presentar-la en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament o en qualsevol Junta de Districte.

- Sol.licitud d'ús dels espais bibliotecaris d'iniciativa cultural

Annex 1 Descripció d'Activitats

Annex 2 Declaració Responsable

Quines biblioteques disposen d'espais d'iniciativa cultural?
Pots consultar el llistat de biblioteques amb EIC ací

Visites a la biblioteca

Es poden concertar visites i formació d’usuaris per a conéixer la biblioteca, la seua organització, els seus fons i servicis.

A qui va dirigit?
És un servici dirigit especialment als centres educatius, però també a qualsevol col·lectiu interessat.
Les sessions s’adapten als nivells i necessitats de cada grup.

Quant dura cada visita?
Tenen una duració aproximada d’una hora.

Com puc concertar una visita?
És imprescindible concertar dia i hora amb la biblioteca. Per a obtindre més informació, podeu posar-vos en contacte per telèfon, per correu electrònic amb la biblioteca més pròxima o través de la nostra web.

Clubs de lectura i tallers literaris

En l'actualitat comptem amb 26 clubs de lectura d'adults i 4 clubs de lectura infantils o juvenils.

En què consistixen els clubs de lectura?
Els clubs de lectura presencials són grups de persones que es reunixen periòdicament per a debatre i comentar un llibre que els participants s'han llegit prèviament.
Un coordinador modera els debats i proposa o selecciona les lectures. Els exemplars els facilita la biblioteca.
Els clubs poden ser de caràcter general o especialitzats, per a lectors adults, infantils o juvenils.

En quines biblioteques hi ha club de lectura?
En les biblioteques Almela i Vives (Campanar / Sant Pau), Azorín (Patraix / Patraix), Clara Santiró (La Rambleta) (Jesús / Camí Real), Constantí Llombart (Poblats Marítims / El Grao), Del Mar (Poblats Maritims / Natzaret), Joan de Timoneda (Pobles Oest / Beniferri), Joanot Martorell (La Saïdia / Marxalenes), Maria Beneyto (Extramurs / El Botànic), Maria Moliner (Algirós / La Bega Baixa), Palau de l’Exposició (El Pla del Real / Exposició), La Petxina (Extramurs / La Petxina) y Tomàs Vicent Tosca (Algirós / De la Amistad), Nova Al-Russafí (Russafa), Eduard Escalante (Arrancapins) i Roís de Corella (Malilla), Josep Maria Bayarri (Rascanya), Isabel de Villena (Rascanya), Casa de la Reina (Poblats Maritims) y Matilde Ramos (Pobles del Sud).

Com puc participar?
Pots posar-te en contacte amb les biblioteques que tenen club de lectura per a sol·licitar la teua plaça.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI