Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

PARC DE L'OEST


ACCÉS: entrada gratuïta

HORARI:
Primavera-estiu (21 de març al 20 de setembre): De 09.00 A 20.00 hores
Tardor-hiver (21 de setembre al 20 de març): De 09.00 A 19.00 hores

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA I HISTÒRIA:

El jardí té actualment una superfície de 43.750 metres quadrats, després de l'ampliació pels espais contigus junt amb l'avinguda del Cid.

Pla de situació del Parc Oest

Construït en els terrenys de l'antic quarter de l'Exercite de l'Aire, el Parc Oest va ser inaugurat a l'abril de 1995, sent la seua gestió responsabilitat de la Fundació Pública Municipal de Parcs i Jardins Singulars.
Este jardí ve a cobrir les necessitats d'una zona on anteriorment no existia un lloc d'escampament adequat, és com el de Benicalap un jardí amb un caràcter evidentment urbà que atrau a tots els veïns de la zona.

CONTINGUTS I INSTAL·LACIONS:

Presidix el jardí en la seua part central, una esplanada que servix d'auditori de concerts i altres activitats lúdiques. D'esta esplanada partixen amplis camins, vorejats cada un d'ells d'un tipus d'arbre diferent, que fan molt agradable el seu recorregut.

Este jardí disposa d'un complet equipament per a xiquets, hi ha una ‘ameba' on els més menuts disfruten de jocs infantils, una zona de patinatge i una altra de monopatí, pistes de petanca, i com no, zones encespadas amb bancs per a l'escampament.

El parc disposa de dos quioscos amb lavabos, que completen l'ampli palmito de possibilitats que té el parc.

Destacar d'este parc, l'ocupació de nombroses espècies autòctones, junt amb arbres d'ombra i altres que pel seu contrast de color, originen zones de gran bellesa i tranquil·litat.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

|
Relació d'arbratge del Parc Oest Mes informació sobre accesibilitat


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI