Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

MOSTRA DE VALÈNCIA I INICIATIVES AUDIOVISUALS


HORARI: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

Mostra de València

Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals és l’organisme encarregat del festival internacional de cine Mostra de València-Cinema del Mediterrani, fundat el 1980 amb l’objectiu d’aglutinar la producció cinematogràfica d’un espai geogràfic i cultural tan definitori de la nostra identitat com és la conca mediterrània. Després de sis anys de silenci, el 2018 el festival es va recuperar com a referent cultural de la ciutat i per a la ciutat, amb la màxima projecció fora del nostre territori.

|
34ª Mostra de València-Cinema del Mediterrani

El 2020 se celebrarà la 35a edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb la Secció Oficial competitiva al capdavant i nombrosos cicles temàtics, xarrades i activitats paral·leles per a completar una cita a destacar en el circuit de festivals internacionals. Del 22 d’octubre a l’1 de novembre tot el públic interessat podrà gaudir del millor cinema mediterrani contemporani i conéixer de prop els seus i les seues protagonistes.

|
La palmera, símbol històric de la Mostra

La palmera, símbol històric de la Mostra, dona nom als màxims guardons del certamen: Els llargmetratges de ficció que participen en la Secció Oficial poden ser reconeguts amb la Palmera d’Or (25.000€), la Palmera de Plata (10.000€) i la Palmera de Bronze (5.000€). I amb el premi Palmera d’Honor es distingix la trajectòria de les figures més destacades de la cinematografia mediterrània.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI