Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

PARC DE LA RAMBLETA

  • PIO IX, S/N
  • VALENCIA

ACCÉS: Entrada gratuïta.
HORARI:
Hivern (des del canvi d'hora d'octubre fins al canvi d'hora de març) : de 9:00 a 19:00 hores.
Estiu (des del canvi d'hora de març fins al canvi d'hora d'octubre) : de 9:00 a 21:00 hores.


estany en el Parc

El Parc de la Rambleta cedix tot el protagonisme a la rambla que durant dècades va ser un dels principals drenatges de l'Horta Sud i recrea eixa singularitat geogràfica de la plana litoral valenciana. Amb quasi 14 hectàrees, és un gran espai pensat per a disfrutar amb els cinc sentits, un oasi de naturalesa dins d'un entorn urbà.

El gran desenvolupament aconseguit per la vegetació dels diferents hàbitats recreats, ens permet intentar incorporar altres nous vinculats al medi aquàtic, amb la complicitat i col·laboració de l'Associació de Veïns.

Omeda i estany en el parc

Pla de situació

Situat entre el Cementeri General i el Barri de Sant Marcel·lí, el Parc de la Rambleta, amb una extensió de més de 14 hectàrees, té una entitat que supera l'àmbit del barri per a constituir-se en un equipament d'escala urbana que comprén servicis esportius, d'oci i temps lliure i culturals, a més d'un jardí caducifoli i vegetació mediterrània.

Entre els seus apartats es poden distingir, un paisatge d'aigua, el jardí de la Rambleta, un jardí mediterrani, un palmerar i un jardí pantalla que ho separa del Cementeri.

|
PARC DE LA RAMBLETA 1ª FASE FOLLETO RAMBLETA Mes informació sobre accesibilitat


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI