14/11/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

CENTRE CULTURAL DEL VI


Logo

CENTRE CULTURAL DEL VI EL CLUB TORRES

En 1980, el Senyor Miguel A. Torres va decidir donar forma a les seues inquietuds i crear un òrgan de divulgació de la Cultura del Vi i al mateix temps, un vincle de comunicació amb els nostres amics i clients. D'esta manera va nàixer el Club Torres. Ser soci del Club Torres oferix, de manera gratuïta, els avantatges següents:

-Plantejar per escrit tot tipus de consultes als Servicis Tècnics del Club relacionats amb l'Enologia, la Cava, el Celler, etcètera
-Rebre els butlletins corresponents de forma trimestral.
-Informació sobre collites noves, afiges, etcètera
-Facilitar dades sobre restaurants i botigues especialitzades, tant d'Espanya com de l'estranger.

LA TARGETA OR DEL CLUB TORRES

Per a dinamitzar més el nostre Club i fer-ho més participatiu, en 1992 decidim dissenyar la Targeta Or i el seu entorn.

Els actuals socis de la Targeta Or han accedit a esta categoria, prèvia subscripció i pagament de 90 Euros (inclòs IVA).

Els avantatges de què es beneficia són:

1-Obsequiem el soci amb el llibre “Vinyes i Vins” de Miguel A. Torres, pel només fet d'inscriure's a la nostra Targeta Or.
2-El soci té dret a assistir anualment a tres conferències especialitzades sobre la cultura del vi i la gastronomia específica del vi.
3-Tenen dret a realitzar una visita anual (per a dos persones), amb menjar inclosa, en la qual es realitzaran una sèrie d'activitats relacionades amb pràctiques enològiques (veremes, podes, etcètera).
4-En Nadal rebrà en el seu domicili un obsequi compost per sis botelles seleccionades especialment per als nostres socis.
5-A la primavera, se li oferix al posseïdor de la Targeta Or la possibilitat d'adquirir directament un assortiment de productes Torres o d'importació, que no es troben habitualment en els canals de distribució.
6-Li enviarem els nostres butlletins enològics informatius i la nova revista d'empresa Torres Magazín.
7-Comprar-nos productes TORRES a preu d'amic d'empresa.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI