06/12/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

INFOCIUTAT

EDUCACIÓ: ESCOLARITZACIÓ


L'Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització, s'encarrega d'assignar places escolars vacants en les ensenyances del segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria (E.S.O.) del present curs escolar a l'alumnat que, per diversos motius, haja de ser escolaritzat amb posterioritat als períodes normals d'admissió de cada ensenyança, establits en la Resolució de la Direcció Territorial d'Educació, Investigació, Cultura I Esport de València. Esta Resolució determina el calendari d'admissió de l'alumnat a seguir en cada curs en els dits ensenyaments en els centres públics i en els centres privats concertats. Finalitzat este procés en els centres, l’escolarització passa a l’Oficina Municipal partir del 15 de juliol en els nivells d’Educació Primària i segon cicle d’Educació Infantil, llevat d’excepcions, si n’hi ha. L’Educació Secundària Obligatòria passa a partir d’octubre.

A més a més, presta un servici d’informació durant tot l'any sobre els distints aspectes del procés d'escolarització en la ciutat de València: normativa, centres docents, terminis d’admissió de l’alumnat i derivació als organismes i entitats educatives que corresponga en cada cas quan la competència no siga de l’Ajuntament.

HORARI: de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores, excepte festiusDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI