Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

PREVENCIÓ ESCOLAR

TOCA CINE

CATÀLEG 2012


Obrir catàleg en format pdf

Como la vida misma

COMO LA VIDA MISMA (EEUU, 2007)
Dir. Peter Hedges
Repartiment: Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook, Norbert Leo Butz, Alison Pill
Gènere: Comèdia
98 minuts
Sinopsi: Dan Burns és vidu, pare de tres filles, que escriu una columna en el periòdic a manera de consultori sobre qüestions familiars. Els consells que tan encertats pareixen per als seus lectors no pareix saber aplicar-los en la seua pròpia llar, on mostra un rigor extrem.
Valors que s’hi poden treballar: La superació dels conflictes, la cohesió i suport familiar, l'empatia, la importància de la comunicació i el respecte de les opinions dels altres.
Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

|
Obrir la guia

Un lugar para soñar

UN LUGAR PARA SOÑAR (EEUU, 2011)
Dir: Cameron Crowe
Repartiment: Matt Damon, Scarlett Johansson, Colin Ford, Thomas Haden Church
Gènere: Drama, comèdia, cine familiar.
124 minuts
Sinopsi: Benjamin Mee, vidu des de fa sis mesos i que té compte dels seus dos fills, el qual després de vore el seu fill Fylan expulsat del col·legi decidix que l’única solució per ajudar-se a si mateix i als seus fills és començar una vida nova en un altre lloc.
Valors que s’hi poden treballar: L’amor i respecte cap als animals, el treball en equip, la responsabilitat, l’empatia, l’expressió dels sentiments, la superació dels conflictes,
Recomanada per a treballar: A partir de 8 anys.

|
Obrir la Guia

Los niños de Timpelbach

LOS NIÑOS DE TIMPELBACH (Francia, 2008)
Dir: Nicolas Bary
Repartiment: Raphaël Katz, Adèle Exarchopoulos, Léo Legrand, Baptiste Bétoulaud
Gènere: Aventures
95 minuts
Sinopsi: Cansats de les contínues maldats dels indisciplinats xiquets i xiquetes que no accepten cap autoritat, la població adulta de Timpelbach decidix abandonar el poble per a donar-los una lliçó. Una vegada sols, sense mares ni pares, sorgixen dos bandes que intenten dominar el poble, però prompte s’adonen que les coses no són tan fàcils i que cuidar de si mateixos és més dur del que pensaven.
Valors que s’hi poden treballar: Les relacions pares-fills, l'amistat, el treball en equip, l'autocontrol, l’empatia, la superació davant de les dificultats i la responsabilitat.
Recomanada per a treballar: A partir de 8 anys.

|
Obrir la Guia

Cortometrajes por la igualdad 2012

CORTOMETRAJES POR LA IGUALDAD 2012
Organitza: Associació per la Coeducació
Patrocina: GENERALITAT VALENCIANA, Consellería de Justicia i Benestar Social, IVAC, Audiovisual valencià

CORTOMETRAJE: LIBRE DIRECTO
Dir. Bernabé Rico
Repartiment: Petra Martínez, Ramón Barea, José Antonio Izaguirre, Manolo Lama.
13 minuts
Sinopsi: La vida d'una dona major casada des de fa anys, i immersa en una vida que no li satisfà canvia per complet quan és triada per una entitat bancària per a xutar un baló des de mig camp i intentar fer un gol.
Temes que es tracten en el curtmetratge: L'emancipació de les dones, l'autoafirmació, el maltractament psicològic: humiliació, indiferència, menyspreu.
Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

CORTOMETRAJE: PORNOBRUJAS
Dir: Juan Gautier
Repartiment: Olaya Martín, Paloma Alma, Marta Larralde, Patricia Delgado, Pepe Lorente
20 minuts
Sinopsi: Andrea, Paula, Ivy i Ana acaben de tocar en un xicotet festival per la zona del Mediterrani. La família de Paula té un apartament prop. Per a estalviar-se l'hotel, decidixen passar la nit allí.
Temes que es tracten en el curtmetratge: L'abús sexual com a part de la violència de gènere, diferents postures davant de la denúncia per agressions, la discriminació en les dones adolescents.
Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

|
Obrir la Guia

Enredados

ENREDADOS (EEUU, 2010)
Dir: Byron Howard, Nathan Greno
Gènere: Animació
90 minuts
Sinopsi: Rapunzel és una princesa que va ser robada a sa mare i a son pare quan era un bebé i tancada en una torre. El motiu del seu segrest va ser pels seus cabells que tenen el poder d'allargar la joventut. Ara és una joveneta imaginativa i decidida que aconseguix escapar del seu tancament amb l'ajuda d'un bandit encantador.
Valors que s’hi poden treballar: L'afectivitat, la superació personal, l'asertivitat, la presa de decisions i el valor de l'amistat.
Recomanada per a treballar: A partir de 6 anys.

|
Obrir la GuiaDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI