Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

LA MUTANT


La Mutant

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Acció Cultural, reobri l’espai escènic del complex ubicat a Las Naves. Artistes valencians i propostes internacionals, amb el denominador comú dels nous llenguatges escènics, seran el motor d’una nova etapa cultural al barri del Grau. La Mutant pretén operar com un espai de reflexió, experimentació, diàleg i estímul per a una ciutadania creativa.

Amb vocació de servici públic i accessibilitat universal naix el projecte escènic de La Mutant. En una ciutat immersa en una eclosió creativa, plena de projectes i iniciatives públiques, privades i cíviques amb denominador cultural, aquest espai completa una oferta escènica, que, d’una banda, s’adaptarà a l’evolució creativa dels nous llenguatges d’exhibició i que alhora atendrà una diversitat de públics que demanen a l’administració una aposta clara pel risc.
La singularitat del projecte i la seua diferenciació inclusiva de la resta de la dieta cultural de València ve marcada per la superació dels gèneres tradicionals i una especialització en les arts vives: arts visuals, nou circ, dansa contemporània, teatre físic, música, accions polítiques, performance i art d’acció.

Més informació en la pàgina web de La Mutant


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI