Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

PASSEIG MARÍTIM I PASSEIG NEPTÚ

  • PASEO MARÍTIMO Y PASEO NEPTUNO
  • 46011 VALENCIA
  • Telèfon: 96.325.78.81 - 96.352.54.78

ACCÉS: jardí obert

HORARI: No tanca

GESTIÓ:Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA:

Passeig Marítim

El Passeig Marítim de València, discorre junt amb les platges de El Cabanyal i la Malva-rosa, i el Passeig Neptú es troba després de la zona de restaurants existents junt amb el port, la O.A.M. Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge manté els 49.865 metres quadrats de superfície amb vegetació inclosos en el conjunt dels passejos.

Les alineacions de palmeceas i la regularitat dels massissos de retall donen la perspectiva al passeig integrant-se en la seua linealitat. En els massissos i les alineacions s'alternen les distintes coloracions que ens oferixen les espècies com a geranis malva-rosa, lavandulas, gazanias, asteriscus maritimum,… amb els arbustos de flor que destaquen en el centre (baladres, tamarix,…).

Totes les espècies presents en el passeig resistixen l'ambient particular que ens afecta en les platges del golf de València.

Este passeig unix a València amb el mar i és un dels jardins mes visitats, ja que tant en època estival per a disfrutar de la platja com la resta de l'any per a passejar junt amb el mar l'afluència de públic és constant. Un carril bici discorre al llarg de tot ell facilitant el gaudi del jardí o l'accés a la platja. El passeig està jalonat per nombrosos restaurants, que se situen a un costat i a l'altre de les diferents replaces i en les cases recaients al Passeig de Neptú junt amb el port.

En 1.998 en la plaça principal s'ha ubicat una escultura, d'Antonio Marí, que representa dos dofins i s'han situat jocs infantils en diverses àrees disposades al llarg del passeig que completen l'equipament i les possibilitats de la zona.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI