Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

TEATRE EL MUSICAL


Fatxada Teatre El Musical

El Musical està construït en el que antigament era el teatre que després es va convertir en el cine Musical del Cabanyal-Canyamelar. La porta principal d'entrada és la més alta de la ciutat de València.

El Teatre El Musical recupera la seua essència com a espai cultural públic en esta nova etapa de gestió directa municipal per part de l’ajuntament de València.

Perquè a partir d’ara el TEM serà un centre cultural al servici del barri i de les seues associacions, un laboratori d’escena que també oferirà tallers i activitats participatives, un motor cultural per al Cabanyal i tota València, amb una programació de primeríssim nivell , un espai cultural per a totes i per a tots.

Servicis: El Musical disposa de sala propia d’assajos, camerinos individuals i col.lectius, vestíbul de dimensions adequades per a determinades manifestacions artístiques, i diverses aules, que prèvia petició i amb uns requisits determinats poden ser utilitzades fora d’horari de cap de setmana.

|
Interior Teatre El Musical

Aforament: 403 butaques

Mesures escenari: 11 x 8 metres

< strong>Horari de taquilles: dimecres, dijous i divendres de 17.00 a 20.00 h. Els dissabtes i diumenges de 17.00 a 22.00 hores.

|
Més informació en la página web del Teatre El Musical


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI