Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL


AVÍS IMPORTANT: Canvi en l'adreça de correu electrònic per a demanar cita presencial en l'arxiu històric municipal. La nova direcció és la següent: citapreviaarchivohco@valencia.es

AVÍS: Els comuniquem que, des del dijous 20 de maig, l'Arxiu Municipal de València, obri de nou al públic, en horari de 9.00 a 14.00, de dilluns a divendres. A causa de les actuals circumstàncies i per motius sanitaris, s'ha establit una Normativa d'accés als fons documentals, la qual s'especifica a continuació.

Normativa d'accés a l'Arxiu Històric Municipal per a la consulta presencial (pdf 195 kb).

HORARI:
Matins: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h. 
Vesprades: dimarts i dijous, de 16:15 a 18:15 hores, durant els mesos de gener (començaran la setmana següent a la festivitat de Reis) a juny, octubre i novembre.

NOTA: Per norma general, l'Arxiu Municipal servirà un màxim de 8 documents/lligalls al dia per investigador/a.

La seu es trova en el Palau de Cervelló.

Per a obtindre informació sobre la forma d'accedir als documents obrants en l'Arxiu Municipal o en l'Arxiu Urbanístic consulte els TRÀMITS següents:

Consulta de documents obrants en l'Arxiu Municipal

Consulta HISTÒRIA I FONS de l'Arxiu en format pdf (276 Kb.) Descarregar Reglament del Arxiu Municipal de València (pdf 24 Kb.) Índex general arxiu històric, inventaris i catàlegs sèries documentals, gremis i pobles annexionats.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI