Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament reurbanitzarà El Palmar i millorarà l’accesibilitat de La Punta

Sanjuán i Beamud visiten els pobles del sud dins d’una sèrie d’encontres per arreplegar les demandes del veïnat i dels responsables municipals

• Els regidors Lucía Beamud i Borja Sanjuán visiten La Punta

29/06/2021

El president de la Junta Municipal de Pobles del Sud, Borja Sanjuán, i la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, han visitat este matí La Punta i El Palmar, en el marc dels encontres previstos per arreplegar les demandes veïnals i dels responsables municipals. Al Palmar, els regidors s’han reunit amb l’alcalde pedani i amb els veïns per explicar que, “una vegada desenvolupat l’estudi d’accessibilitat”, s’analitzarà en una nova trobada el projecte de reurbanització del poble, que suposarà “una millora de les zones per a vianants i una reordenació del trànsit per fer-lo més accessible”.

 

Entre les qüestions tractades hi ha procedir a “una reurbanització que suposarà una millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes i una reordenació del trànsit per a fer-lo més agradable”, segons ha indicat Borja Sanjuán. A més, Sanjuán ha explicat que s’han programat pròximes trobades per definir el “pla d’execució” de les obres i acordar el calendari de les millores previstes. “El Palmar és un dels llocs amb més encant de València i treballarem perquè ho continue sent”, ha explicat Sanjuán.

A La Punta, on els regidors també s’han reunit amb l’alcalde i els veïns, el president de la junta municipal ha destacat “l’atenció que l’Ajuntament presta a una zona que ha estat abandonada durant massa temps per les autoritats municipals de València”. “Estem treballant en una millora funcional de l’accessibilitat en la zona de la Punta i millorarem les voreres, que han estat abandonades”, ha declarat Sanjuán. “Este govern municipal és el que està posant en el mapa un poble que per al govern del PP no existia”, ha assenyalat.

Per la seua part, Lucía Beamud, com a responsable de Pobles de València, ha explicat que les visites són “part d’un periple previst per arreplegar les demandes dels veïns i responsables municipals de cada entitat per actuar des de l’Ajuntament i dotar a totes les pedanies de la ciutat dels mateixos servicis que gaudixen els veïns del nucli urbà”. “Els pobles són part de València, han estat abandonats molts anys i nosaltres volem equiparar-los al mateix nivell que gaudixen tots els veïns de la ciutat”, ha manifestat Beamud.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Lucía Beamud
Borja Sanjuán