S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament destina 1,18 milions d'euros en ajudes a la cooperació internacional

• Les entitats interessades poden presentar els seus projectes, amb una extensió màxima de 120 pàgines, fins al dia 13 de setembre

27/08/2023

  • Les entitats interessades a optar a una subvenció municipal disposen de termini fins al dia 13 de setembre per a presentar els seus projectes
  • L'objectiu de les ajudes és finançar projectes de cooperació internacional per al desenvolupament que contribuïsquen a enfortir la relació entre València i els països econòmicament empobrits

La defensa dels drets humans i la igualtat, el foment de la democràcia, la provisió de servicis socials bàsics per a la ciutadania, la protecció del medi ambient i l'impuls d'accions de construcció de pau són alguns dels valors promoguts per l'Ajuntament de València, a través de la concessió de subvencions a Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament (ONGD) per a finançar projectes de cooperació internacional.

Tal com recullen les bases de la convocatòria, publicades en el BOP i en la seu electrònica de l'Ajuntament, tindran preferència aquelles propostes d'intervenció en països i zones geogràfiques amb alts índexs de desigualtat i major pobresa, com Àfrica, determinats països d'Àsia, Haití, xicotetes illes del Pacífic, així com els territoris de Palestina i el poble sahrauí.

De la mateixa manera, tenen caràcter prioritari els projectes que fomenten els aspectes relacionats amb l'educació, la salut, l'accés a l'aigua potable, l'habitatge digne, la sobirania alimentària, l'apoderament de la dona com a agent de desenvolupament, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, entre altres.

Les entitats interessades poden presentar els seus projectes, amb una extensió màxima de 120 pàgines, així com la documentació requerida en les bases de la convocatòria, fins al dia 13 de setembre, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de València i pels mitjans electrònics que indica l'article 14.2 de la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu.

L'objectiu d'este pla municipal d'ajudes, que compta amb un pressupost total d'1.176.353,53 euros, és enfortir la relació entre València i els països econòmicament empobrits. La quantia màxima a subvencionar per projecte per part de l'Ajuntament no excedirà de 60.000 €, en la modalitat anual, i no superarà els 100.000 €, per a cadascuna de les anualitats de la modalitat biennal.

Les organitzacions sol·licitants han de comptar amb una seu o delegació fixa a la ciutat de València, estar dotada de personal permanent, no tindre fins de lucre, i estar legalment constituïdes com a mínim dos anys abans de la publicació de la convocatòria, entre altres requisits.

Tota la informació de la convocatòria es pot consultar en els següents enllaços de la seu electrònica de l'Ajuntament i de la Base de Dades Nacional de Subvencions: