S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament adjudica les obres del nou CEIP 106 Nou Malilla per 11,7 milions i un termini d'execució de 18 mesos

Notario: “la tenacitat dels veïns i veïnes de Malilla i el suport ferm del govern de Joan Ribó permetran disposar d'una nova infraestructura educativa de màxima qualitat en el barri”

• Imatge virtual del pati del futur centre educatiu

08/03/2023

La Junta de Govern Local aprovarà este divendres l'adjudicació de les obres del nou Centre d'Educació Infantil i Primària, CEIP, 106 Nou Malilla, al barri de Malilla. La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha recordat que es tracta d'una infraestructura educativa “reivindicada durant molt de temps pel veïnat”, i ha subratllat que, amb l'adjudicació de les obres, la tramitació administrativa del projecte entra en la seua fase final. El pressupost final d'adjudicació de les actuacions ha sigut d'11.677.571,11 euros (IVA inclòs), i contempla un termini d'execució de les obres de 18 mesos.
 

“El barri de Malilla comptarà amb un centre educatiu òptim una vegada concloguen les obres; i eixa fita serà gràcies, en primera instància, a la tenacitat del veïnat que, durant molt de temps, ha reivindicat unes infraestructures educatives dignes. I, en segon terme, gràcies al govern de Joan Ribó, en el qual han trobat un aliat que prioritza l'ensenyament públic i la dignificació de les aules en les quals creixen els nostres fills i filles”, ha afirmat la regidora Lluïsa Notario.

Una vegada formalitzada l'adjudicació i amb la signatura definitiva podran començar les obres en la parcel·la de quasi 11.000 metres quadrats en l'Entrada de Cases de Masena. El nou centre servirà per a substituir l'actual CEIP municipal Fernando de los Ríos, i disposarà de tres línies d'Infantil de Primer Cicle (menors de dos anys), nou més d'Infantil i 18 de Primària. També comptarà amb un menjador per a 600 comensals en dos torns i un gimnàs en l'extrem oposat que permetrà unir eixos dos espais amb una zona exterior per a activitats docents. A més, hi haurà un edifici aulari compacte en la zona nord de la parcel·la.

“És motiu de satisfacció poder fer un pas més en la construcció d'este centre educatiu que és una reivindicació veïnal històrica. Volem que estos col·legis siguen el millor referent per a les famílies de la nostra ciutat perquè tenim molt clar que l'ensenyament públic és el garant d'una educació de màxima qualitat i amb igualtat d'oportunitats per a les xiquetes i els xiquets, en este cas del barri de Malilla”, ha conclòs la regidora.

Recursos multimèdia

Lluïsa Notario