Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'oficina municipal d'estadística actualitza les dades sobre mobilitat, ocupació, turisme, consum i covid-19

Les dades estan a la disposició de la ciutadania a través de la web municipal i les diferents xarxes socials

• Estadístiques

03/09/2021

L'oficina d'estadística de l'Ajuntament de València ha actualitzat la informació que posa a la disposició de la ciutadania a través de la web municipal i dels comptes en xarxes socials, amb noves dades relatives a diferents camps com la mobilitat, l'ocupació, el turisme, el consum, la demografia o la covid-19. Els apartats que han sigut actualitzats en els últims dies són els titulats com a Últimes dades, Panells interactius, i Evolució del covid-19 a la ciutat de València.

 

En l'apartat d'Últimes Dades, la informació que s'oferix en la web municipal es referix a quatre elements, evolució de l'atur i les contractacions, desglossada per nacionalitats i sectors econòmics, l’evolució de l'índex de preus al consum, ocupació hotelera i d'apartaments turístics, evolució de la matriculació de vehicles, trànsit tant en l'Aeroport com en el Port de València i evolució del nombre de viatgers de l'EMT.

El segon dels apartats actualitzats és el denominat Panells Interactius, una sèrie de gràfiques d'informació visual que recull temàtiques diferents. En este cas, s'han renovat les dades visuals del panell d'objectius de desenvolupament sostenible, panell d'indicadors de conjuntura, el visor d'àrees vulnerables, l'habitual informació meteorològica MeteoVLC i les dades de Mortalitat per districtes i barris, corresponents al període 2011-2015. En este apartat també apareixen uns mapes interactius en els quals es mostra informació relativa a la distribució de la població i de la renda en els diferents barris de la ciutat.

Finalment, la web d'Estadística renova la informació recollida en l'apartat de la covid-19, amb els quatre apartats que actualitza de manera periòdica des de l'inici de la pandèmia: Incidències, Mobilitat, Panell d'Indicadors, i Informació sociodemogràfica.

 

www.valencia.es

https://www.valencia.es/cas/estadistica/ultimos-datos

https://www.valencia.es/cas/estadistica/paneles-interactivos

https://www.valencia.es/cas/estadistica/covid-19#enlace-ancla