S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa reunix referents de l'emprenedoria femenina per a inspirar i connectar dones emprenedores

Sota el lema ‘Cal ser molt responsable per a emprendre’, este segon Dia de la Dona Emprenedora congregarà a més de 200 dones amb iniciativa emprenedora

• Cartell promocional de la trobada

12/11/2022

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, organitza una trobada amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora que se celebra divendres que ve 18 de novembre. Una jornada gratuïta amb la qual busca connectar i visibilitzar a dones que han decidit emprendre perquè inspiren i servisquen de referència a potencials emprenedores.
 

“Esdeveniments com esta Segona Trobada del Dia de la Dona Emprenedora són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre, perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i fixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles”, ha explicat el regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuan.

Sota el lema ‘Cal ser molt responsable per a emprendre’, esta segona trobada reunirà més de 200 dones amb iniciativa emprenedora per a sumar experiències, crear sinergies, teixir xarxes i abordar reptes comuns.

Les sessions començaran a les 9.30 hores a Palau Albereda. Les assistents podran inspirar-se a través de les experiències d'un nodrit grup d'emprenedores de l'ecosistema valencià. En primer lloc, escoltaran les vivències de 4 emprenedores que estan fent ús del cotreball de Espai Lidera, que explicaran com estan posant en marxa els seus projectes en una primera fase inicial.

També hi haurà espai per a fases més avançades en el procés d'emprenedoria, un bloc en el qual un altre grup d'emprenedores de l'ecosistema valencià com Clara Torrijos, CEO i co-founder de Go-Koan; Lucía Mompó, CEO de Malferida i Mamen Monsoriu, CEO de Llibreria El Imperio, parlaran de la seua experiència en emprendre, donaran consells i abordaran els reptes de futur de les emprenedores.

D'igual manera, diferents organismes valencians exposaran els seus programes i servicis de suport i acompanyament a l'emprenedoria femenina. Per part de València Activa intervindrà María Horness, coordinadora de Treballem Iguals; per part de Cambra València intervindrà Lorena Cebrián, coordinadora del programa PAEM i també intervindrà Ana Company representant a EVAP.

En la franja central de l'esdeveniment les dones amb iniciativa emprenedora rebran un taller impartit per Txell Costa, consultora d'estratègia empresarial i màrqueting, amb més de 15 anys d'experiència assessorant persones emprenedores i empreses, que oferirà les claus per a emprendre de manera efectiva i conscient.

I, finalment, conclourà la trobada Ana Gil, directora executiva de Zeus, que explicarà des de la seua experiència personal i professional com ha viscut l'aventura d'emprendre, una intervenció que busca inspirar i animar a iniciar els seus projectes a les participants en l'esdeveniment.

“Des de València Activa treballem per a impulsar l'emprenedoria femenina a través de diferents servicis i programes de suport i acompanyament, com els que desenvolupem des de Espai Lidera. Esdeveniments com esta primera Trobada del Dia de la Dona Emprenedora també són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre, perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i fixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles”, ha indicat Sanjuan.

Les persones que estiguen interessades a assistir a esta primera trobada amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, que se celebrarà el divendres 18 de novembre a Palau Albereda, poden inscriure's en www.valenciactiva.es

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán