Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

EMT millora les freqüències de les línies 6, 18, 19, 27, 35, 90 i 93 a partir de l'1 de gener

El reforç del personal de conducció en 2022 permetrà millorar l'oferta actual

• Autobús de la línia 99

29/12/2021

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha incorporat noves millores en els horaris de 2022 que permetran augmentar la freqüència de pas de les seues línies per a oferir un servici de qualitat a les persones usuàries. A partir de l'1 de gener l'entitat reforçarà el servici habitual de les línies 6, 18, 19, 27 i 98 en els dies laborables, mentre que els caps de setmana incrementarà l'oferta de les línies 35 i 90.

 

El president d'EMT, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “estes millores del servici s'implementaran gràcies a l'augment de la plantilla previst per a l'any vinent i permetran oferir millors connexions en tota la ciutat, des dels barris a hospitals, universitats o la zona centre”.

En el cas de la línia 27, l'entitat té previst incrementar l'oferta habitual per a oferir una millor connexió a les veïnes i veïns de la Torre amb el centre de la ciutat i facilitar l'arribada al Mercat Central.

Estos reforços també afavoriran a partir de l'1 de gener la connexió amb la Malva-rosa o el Passeig Marítim amb millors freqüències en les línies 19 i 93, facilitant així els desplaçaments cap a les platges de la ciutat durant tot l'any.

A més, s'augmentarà la freqüència de pas de la línia 6 per a millorar la connexió del barri de Torrefiel fins a l'hospital La Fe, mentre que amb el de la 18 es facilitaran els desplaçaments cap a l'hospital Dr. Peset i el campus de Tarongers.

Els nous horaris de la línia 90 també milloraran la mobilitat circular per a connectar els diferents barris de la ciutat per la ronda de Trànsits. Les persones usuàries podran trobar tota la informació en la pàgina web i en l'app d'EMT València.

Millores en les circulars

A partir de l'1 de gener les viatgeres i viatgers també podran canviar d'autobús en les parades de regulació de les línies circulars C1, 79, 80, 89 i 90 per a evitar esperes, fins i tot amb el bitllet senzill. D'esta manera es millorarà l'experiència de les persones usuàries, que no hauran d'esperar a la regulació d'estes línies i reduiran el seu temps de viatge. EMT informarà d'estes millores a través de cartelleria en les parades d'estes línies, xarxes socials, pàgina web i persones informadores al carrer.