S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Una jornada avaluarà les polítiques locals com a eina per a facilitar la transparència municipal

• Las Naves acollirà esta trobada sobre transparència municipal

17/10/2023

  • Avalua·lab, el laboratori d'avaluació i anàlisi de polítiques públiques del centre d'innovació, organitza esta trobada demà a fi d'intercanviar opinions i experiències en aquesta matèria en l'àmbit local
  • La regidora delegada d’Innovació, Paula Llobet, ha destacat la importància de les administracions públiques en l'impuls de la transparència

El laboratori d'anàlisi i avaluació de polítiques públiques Avalua·lab de Las Naves, entitat pública dependent de l'Ajuntament de València, organitza en col·laboració amb la Direcció General de Transparència i Participació de la Generalitat, la jornada “L'avaluació de les polítiques locals com a eina de transparència municipal”, que se celebrarà este dimecres, 18 d'octubre, a partir de les 10 hores.

En esta trobada es tractarà l'avaluació de les polítiques locals com a eina per a facilitar la transparència, les experiències d'avaluació impulsades des de l'àmbit local, així com les traves que ens podem trobar i les estratègies per a fomentar l'avaluació de les polítiques locals, entre altres qüestions.

La regidora delegada d’Innovació, Paula Llobet, ha destacat la importància de les administracions públiques en l'impuls de la transparència. “Estes jornades volen ser un punt de reflexió i d'intercanvi de coneixement. L'avaluació és fonamental si volem sostenir unes polítiques públiques i una gestió nítida, transparent, eficient i justa, que millore, en definitiva, la vida de les persones”.

Experiències d'ajuntaments

Entre les persones expertes que participaran en esta jornada destaquen tècnics de planificació i avaluació dels ajuntaments de Sant Boi i de Sant Feliu de Llobregat, així com diverses consultores expertes en avaluació.

A més també assistiran la directora de l'Institut per a l'Avaluació de Polítiques Públiques del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, Mª José Gómez García de Sòria, i el director general de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana, José Salvador Tárrega Cervera.