S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Fundació Esportiva Municipal assessorarà personalment a les i els usuaris de les piscines per a iniciar-se en la natació

El regidor d’Esports explica que amb este servici “volem ajudar a tirar-se a la piscina a totes les persones que pensen iniciar-se en esta pràctica esportiva eliminant pors per la falta de formació”

• El nou servici està operatiu als poliesportius de Natzaret, El Carme i Font de Sant Lluís

18/11/2022

La Fundació Esportiva Municipal de València ha posat en marxa un nou servici d'assessorament tècnic per a usuaris i usuàries de bany lliure en les piscines cobertes de la ciutat. Este treball ho fa un entrenador o entrenadora de natació que està disponible des de dilluns passat 14 de novembre en les piscines municipals dels poliesportius de Natzaret, El Carme i Font de Sant Lluís. El servici romandra operatiu fins el mes de maig de 2023.
 

El programa té com a objectiu principal donar informació i respondre a les preguntes d’usuaris i usuàries que s'estiguen iniciant en el món de la natació i vulguen aprendre els fonaments bàsics, i per als que ja fa un temps que estan familiaritzats amb este esport i volen continuar progressant. De fet, el servici d'assessorament permetrà iniciar, coordinar, assessorar i pautar sessions d'entrenament personalitzat de natació i en grups amb un seguiment prolongat en el temps, i observar i avaluar el progrés de les persones participants. A més, també servirà per al desenvolupament d'activitats recreatives per a diferents grups d'edats.

El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha destacat que “un dels objectius d'esta iniciativa és vigilar als nadadors i nadadores, primer per a assegurar la seua seguretat; segon per a previndre danys i situacions perilloses i tercer i més important, actuar quan estes ocórreguen, per exemple, prestant primers auxilis”. “La natació és una de les pràctiques esportives més completes i saludables, però hem detectat que existeix una barrera d'entrada per a començar per part de moltes ciutadanes i ciutadans. Amb este servici volem ajudar a tirar-se a la piscina a totes les persones que pensen iniciar-se en la natació, eliminant pors per la falta de formació”, ha afirmat.

Els horaris d'este servici variaran depenent de cada instal·lació. A Font de Sant Lluís estarà disponible tots els dimarts i dijous d'11.30 a 12.30 hores. En Natzaret, els dilluns i els dimecres de 10 a 11.30 hores; i en la piscina del Carme els dimarts i dijous de 13.30 a 14.30 hores.

Les persones interessades poden consultar tota la informació i horaris en cadascuna de les instal·lacions o a través de la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal www.fdmvalencia.es

Recursos multimèdia

Javier Mateo