S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El CAES de l'Ajuntament obri per a acollir les persones sense llar davant la DANA d'este cap de setmana

• El CAES es un lugar de cobijo para las personas sin hogar

01/09/2023

  • A partir de les 20 hores d'este divendres i fins a la finalització de l'alerta
  • Les xarxes socials municipals ofereixen a la ciutadania informació actualitzada sobre l'evolució de les previsions climatològiques
     

La regidora de l'Àrea de Benestar Social, Marta Torrado, ha informat que el Centre d'Atenció d'Emergències Socials (CAES) de l'Ajuntament de València, situat al carrer de Santa Cruz de Tenerife i gestionat per Creu Roja, “obri des d'este divendres per a acollir les persones sense llar, davant la preemergència per fortes pluges a València i les complicacions que es puguen generar”.

Esta mesura es pren davant per la imminent DANA (depressió aïllada en nivells alts) que s'espera per a este cap de setmana i que afectarà la Comunitat Valenciana dissabte a la vesprada i, sobretot, diumenge de matinada i al matí, segons dades facilitades per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a la Comunitat Valenciana.

En este sentit, l’Aemet indica avisos grocs actius per a dissabte en el litoral i interior de Castelló i València, on les precipitacions poden ser fortes o molt fortes, i arribar a 30 litres per metre quadrat en una hora i pot haver-hi tempestes, acompanyades de granís i forts vents.

Este centre municipal proporciona recer, beguda i aliments. D'esta manera, les persones sense llar disposen d'un lloc adequat davant les intenses precipitacions que s'esperen. Així mateix, l'Ajuntament de València facilita des de les seues xarxes socials informació actualitzada sobre l'evolució de les previsions climatològiques.

Recursos multimèdia

Marta Torrado