S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València corre a la llum de la lluna amb la 15K Nocturna València Banco Mediolanum

L'Ajuntament prepara un dispositiu de més de 170 agents de la Policia Local i més de 200 voluntaris i voluntàries per al correcte desenvolupament de la carrera.

• Els participants recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de València

28/09/2022

Els participants recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de València com les Torres dels Serrans, el Palau de la Música o la Ciutat de les Arts i les Ciències. La IX 15k Nocturna València Banco Mediolanum se celebrarà el pròxim 1 d'octubre a les 22.00 h, la qual cosa la convertix en l'única carrera nocturna del calendari. Esta nova edició ja compta amb al voltant de 8.000 persones inscrites i servirà com a avantsala a la 31a Mitja Marató València Trinidad Alfonso del 23 d'octubre i a la 42a Marató València Trinidad Alfonso del pròxim 4 de desembre.

 

El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha destacat la importància de proves com la 15K pel seu gran prestigi internacional i perquè donen a conéixer a València a tot el món. “Esta prova ostenta la distinció Race Label de World*Athletics i el seu recorregut està homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme. Durant la prova, els participants recorreran els llocs més emblemàtics de la ciutat com la Ciutat de les Arts i les Ciències, les Torres dels Serrans, el Carrer La Pau, i la Plaça de l'Ajuntament, gaudint de la nostra gran ciutat”.

En la presentació de la novena edició de la 15K Nocturna València Banco Mediolanum han participat a més del regidor d'Esports, Javier Mateo; el director de la carrera, Rafael Blanquer; el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez i el responsable de Banco Mediolanum de la zona, Javier Fano.

El tret d'eixida de la prova tindrà lloc en l'avinguda Enginyer Manuel Soto. La carrera comptarà amb cinc classificacions independents: absoluta, de 18 a 34 anys; màster 35, de 35 a 39 anys; màster 40, de 40 a 49 anys; màster 50, de 50 a 59 anys i màster 60, majors de 60 anys. La prova també comptarà amb tres categories per a atletes en cadira de rodes: atletes en cadira de rodes esportiva reglamentària, atletes en bicicleta de mà reglamentari i atletes en una altra mena de cadira de rodes, no obstant això, només la primera és apta per a la competició.

En este sentit, Mateo ha indicat que “la carrera també compta amb un vessant solidari amb Creu Roja com a Soci Solidari; el corredor que ho desitge podrà realitzar una aportació solidària de 2€ que aniran destinats a esta entitat. A més, des de l'Ajuntament es prepara un dispositiu de més de 170 agents de la Policia Local i més de 200 voluntaris i voluntàries per al correcte desenvolupament de la carrera”.

Recursos multimèdia

Javier Mateo