S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'exposició del Ninot es clausura amb xifres “rècord”

Un total de 108.043 persones han visitat l'exposició en el Museu de les Arts i les Ciències

• Ninots indultats 2023

16/03/2023

L'exposició del Ninot ha tancat les portes amb una xifra de visitants que ha arribat a les 108.043 persones. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha assenyalat que “les xifres d'enguany són de rècord” i ha destacat que “esta exposició, en la qual es mostra l'art inigualable dels nostres artistes fallers, cada vegada desperta més interès”.
 

L'exposició s'ha tancat este dimecres després de conèixer els ninots indultats pel vot popular de totes les persones que han acudit a presenciar la mostra. Enguany se salven de les flames el ninot infantil de la comissió Almirall Cadarso-Comte d’Altea, obra de l'artista Enrique Ginestar i el ninot gran de la falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana, de l'artista Paco Carsí.

De les més de 108.000 persones que han visitat l'exposició del Ninot, 82.424 corresponen al públic en general mentre que 25.619 han sigut integrants de les diferents comissions falleres.

El dia amb major afluència de públic va ser el diumenge 5 de març, amb 9.977 persones, gràcies en part al fet que va ser el dia que més fallers i falleres van acudir a l'exposició. Quant a la venda d'entrades, el dissabte 11 de març amb 4.986 entrades venudes és la jornada amb major registre.

El regidor Carlos Galiana ha celebrat l'èxit de l'exposició amb “xifres rècord” i ha assenyalat que “des que el govern de Joan Ribó va traure esta exposició d'una carpa i la va portar al Museu de les Arts i les Ciències, l'interès ha crescut any rere any; 108.043 persones han volgut passar per ací per a veure una bestreta del que seran les falles”.

Recursos multimèdia

Carlos Galiana