— Escolta Maria, no seguixes a molta gent?
— En Instagram?
— Sí, no sé perquè vols tindre a tantes persones; et creus una influencer o què?
— No, només són gent que he anat coneixent, amigues i això.
— Segur que a la majoria que seguixes són tios…, alguna cosa voldràs… Busques cridar l’atenció?
— Per què em dius això Pedro?
— És que no et val amb mi? Hauries de deixar de seguir-los
És un exemple d’una conversa d’una parella (Maria i Pedro), en la qual Pedro vol que Maria deixe de tindre contacte amb algunes persones en les seues xarxes socials.
Culpa a Maria, insinuant que té segones intencions; creu que vol lligar amb altres persones, quan les segones intencions venen de Pedro. Ell sent inseguretat i ho transforma en gelosia i control, quan el que necessita és confiança en si mateix i en el seu vincle amb Maria.
A vegades, culpem a altres persones de les nostres pròpies inseguretats, i este és un exemple d’això.
I tu? Culpes als altres de la teua inseguretat o intentes créixer?
Si igual que Pedro, sents aquesta inseguretat, hi ha moltes maneres d’abordar-la més enllà d’encarar-la com si el problema estiguera en la teua parella. Com a punt de partid hi ha que identificar aquesta inseguretat, ser conscient d’ella. Així que, si has llegit fins ací, molt ben fet.
El primer pas per a solucionar qualsevol situació que estiga connectada amb la nostra vida, és adonar-se. Si no eres capaç de veure el problema, no seràs capaç de solucionar-lo. Si has arribat fins ací és perquè has començat o ja eres conscient d’este problema.
El segon punt és treballar-lo, i des de Taronja Sencera tenim un equip especialitzat amb el qual podràs treballar este tema al costat de molts altres, per a així tindre una vida millor, més conscient i sana, amb tu i amb el món que t’envolta.