Tercera trobada veïnal al parc

#seguiment  #activitats

 

El pròxim dissabte 12 de febrer a les 10:00h en l’Alqueria de los Peris, al Parc Urbà de Malilla, tindrà lloc la 3ª Jornada Veïnal de l’Estratègia Participada.

Durant les últimes setmanes hem celebrat reunions amb els diferents Grups de Treball d’Hola Malilla!. En estes reunions,el veïnat i entitats del barri han abordat els diferents àmbits de treball per definir, per una banda, els objectius de cadascun dels Grups i, per altra, les accions que es poden dur a terme, els agents que poden implicar-se i com es pot actuar.

Els tres Grups de Treball sorgits en el procés de l’Estratègia són:

  • Grup per un lloc de trobada veïnal 
  • Grup per una cultura i formació oberta i accessible + oci saludable i joventut
  • Grup per la transició energètica i ecològica

Començarem amb un Plenari de l’Estratègia Participada que es durà a terme de 10:00h a 11:45h, obert a tota la ciutadania de Malilla, on els diferents Grups de Treball posaran en comú els seus objectius i accions. Esta part de la jornada servirà per a començar a definir l’estructura de l’Estratègia i estarà desenvolupada per l’equip d’Hola Malilla.

A continuació, tindrà lloc la Trobada per la plataforma Malilla +, de 12:00h a 13:30h, un taller de treball per aprofundir en els models de gestió de la plataforma ciutadana Malilla +, conformada a finals de 2021. Esta dinàmica serà impulsada per Barris Oberts, un projecte de l’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP).

En el descans que celebrarem entre les dues activitats, hi haurà un aperitiu de comerç just organitzat per ACPP.

La Jornada està oberta a tots els veïns i veïnes del barri interessats a participar. Envia’ns un correu a estrategiamalilla@valencia.es si vols rebre més informació.