Contacte

Si tens algun dubte i/o suggeriment per al projecte Hola Malilla, Estratègia participada de barri pots enviar-nos un correu a: estrategiamalilla@valencia.es

Este projecte s’impulsa per la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de València amb l’objectiu de facilitar la participació de la ciutadania en la vida política, econòmica, cultural i social, alhora que s’assenten els valors democràtics, fomentant la participació activa de la ciutadania, no sols en la presa de decisions sinò també en la coproducció de les polítiques públiques i en la resolució de problemàtiques al seu territori. L’equip tècnic que coordina i realitza aquest projecte som Crearqció Coop. V. junt amb Aida Vizcaíno

Crearqció Coop. V.

Cooperativa d’arquitectes amb experiència professional en els camps de l’arquitectura i de l’urbanisme. Baix l’objectiu d’aconseguir una pràctica arrelada i compromesa centren el treball a través de dos eixos d’especialització : Espais de proximitat i Ciutats inclusives.

El seu treball busca posar al centre dels projectes les necessitats de les usuàries i habitants dels espais. La seua experiència en coordinació i dinamització d’espais de participació els dona les ferramentes clau per activar processos de pensament i disseny col·lectiu, que asseguren la cura, la diversitat de veus i la riquesa de resultats i del procés.

Aida Vizcaíno

Sociòloga i politòloga, és consultora política i de l’administració. Al llarg dels anys ha treballat projectes relacionats amb l’anàlisi sociopolític, l’avaluació, la participació i la transparència en l’administració i les polítiques públiques, els processos de patrimonialització i la igualtat i temes de gènere.

Forma part de l’Estudi Mirador, un estudi multidisciplinar que desenvolupa projectes integrals de recerca i experimentació sociocultural. Treballem sobre el patrimoni, el territori i les memòries col·lectives. Ens mou l’interès per conéixer i donar a conéixer el nostre entorn des d’una perspectiva compromesa amb el present.

Juntament amb la consultoria, la formació universitària és l’altra cara del seu perfil professional. És professora associada de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de València.

En la seua vessant divulgativa, és autora de “El barri que vam imaginar. Cartografia de la lluita veïnal a Sant Marcel·lí” (2017) i “Receptari Extraviat. Històries al voltant de la taula a Bonrepòs i Mirambell (Horta Nord)