Segona ronda dels Grups de Treball

#seguiment  #activitats

Durant el mes de gener hem celebrat les primeres reunions amb els diferents Grups de Treball d’Hola Malilla! Estratègia participada de Malilla. Aquestes reunions han sigut molt enriquidores i han permés conéixer-nos millor, alhora que abordar cadascun dels temes dels diferents Grups de Treball, sorgits del procés col·lectiu de l’Estratègia participada de barri. 

La primera sessió de cada Grup ha servit per a establir objectius i punts de partida consensuats. Ara, es programa una segona sessió per aprofundir en les accions que es poden dur a terme, quins agents poden implicar-se i com es pot fer.  És a dir, si en la primera sessió vam treballar al voltant del “per què i el per a què” de cada un dels temes, en la pròxima ronda de reunions abordarem el “què, qui i com”.

 

La segona reunió de cada Grup se celebrarà durant les primeres setmanes de febrer.

  • Grup per un lloc de trobada veïnal 

2ª reunió: dilluns 31 de gener a les 18:00h en el Centre Municipal de Joventut.

  • Grup per una cultura i formació oberta i accessible + oci saludable i joventut

2ª reunió: dijous 3 de febrer a les 18:00h en l’Alqueria Popular (Parc Urbà de Malilla).

  • Grup per la transició energètica i ecològica

2ª reunió: dilluns 7 de febrer a les 18:00h en el Centre Municipal de Joventut.

 

Aprofitem per a agrair al Centre Municipal de Joventut i a l’Alqueria Popular la seua col·laboració per facilitar la realització dels encontres en aquests espais.

En finalitzar la segona ronda de reunions dels Grups de Treball, es posaran en comú els resultats en una trobada veïnal que tindrà lloc el proper dissabte 12 de febrer a les 10:30h en l’Alqueria de los Peris, al Parc Urbà de Malilla.

Si vols formar-ne part d’algun grup i participar en les sessions de treball, envia’ns un correu a estrategiamalilla@valencia.es per rebre més informació.

 

T’esperem!