Quarta trobada veïnal al parc

#seguiment #activitats


El pròxim dissabte 09 d’abril a les 11:00h en l’Alqueria de los Peris, al Parc Urbà de Malilla, tindrà lloc la 4ª Jornada Veïnal de l’Estratègia Participada.

Es convoca de nou al veïnat, en aquesta ocasió, per a exposar i validar el recull d’accions proposades al llarg del procés que formaran part, finalment, del contingut de l’Estratègia participada de Malilla.

El veïnat, a través d’entrevistes, grups de treball i reunions sectorials ha anat configurant una sèrie d’accions i programes desitjables per a millorar la vida al barri de Malilla.
Aquestes accions s’agrupen en línies de treball, amb un total de 12 línies, que suposen direccions de canvi, millora i transformació del barri.

El dissabte 9 d’abril es veuran els resultats en el seu conjunt i el veïnat tindrà l’ocasió d’aportar modificacions desitjables i de prioritzar aquelles accions que consideren més interessants. Les accions prioritzades es desenvoluparan en més detall a l’Estratègia participada. Es tracta de l’última sessió de treball oberta abans de la redacció d’aquest document que emprendrà el camí de la seua aprovació per la corporació municipal com a full estratègic del barri.

Després de la selecció de les accions més rellevants per part del veïnat, s’avaluarà el procés a través de comentar els aprenentatges extrets, la percepció de la seua utilitat i les continuïtats desitjables.

Per finalitzar, hi haurà un espai reservat per parlar dels pressupostos participatius “Decidim València” que impulsa la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de València i que, actualment, es troben en fase de recollida de propostes. En aquest espai parlarem en el veïnat de quines accions són susceptibles de presentar-se als pressupostos participatius i de com es pot articular una campanya de visibilització per incentivar la votació al barri. Més informació a: https://decidimvlc.valencia.es/presupuestos

La Jornada està oberta a tots els veïns i veïnes del barri interessats a participar. Envia’ns un correu a estrategiamalilla@valencia.es si vols rebre més informació.