Masa madre - Cía. Cai - València
Masa madre - Cía. Cai
Masa madre - Cía. Cai
Ningú sap què passa amb les princeses quan es tanca el llibre. Segurament ens sorprendríem en llegir totes les segones parts que no han sigut escrites. Perquè les històries continuen i pot ser que no passem la vida menjant perdius.
Una sala d'espera. Un forn a 200 graus. Una màquina d'escriure. El so d'unes sabates de taló. Una corda umbilical. 250 g de farina de blat. Un trapezi envellit. Dos cabells trenats. Una taula, un tamboret, un florer, una rosa. Un món ideal.
En un univers atemporal, MASA MADRE ens evoca allò que ens manté vius, en constant desenvolupament, qüestionant si el destí de les persones és nàixer, reproduir-se o no i envellir fins a morir.
FITXA ARTÍSTICA
Idea original: CIA CAí
Direcció: Raül García
Escriptura: CIA CAí i Raül García
Disseny d'il·luminació: Mateo Martínez
Escenografia: Pau Seguí
Composició musical: Mateo Martínez
Intèrprets: Sabrina Català i Elia Pérez
Acompanyament artístic: Tast Aguayo
Rigger: Gastón Parraga
Gràfiques: Yinsen
Audiovisual: Nico Nale
Fotografia: Edu Laborda i Jose Luis Sánchez
Agraïments: Miguel Ruz, Manolo Martinez, Lulalum, Lyubomira Stoicheva, Manu Fusta, Mila Martínez, Sagrari Gómez, Vera Martínez i totes les persones que ens han prestat experiències.
Amb el suport de: Central del Circ. Ateneu Popular Nou Barris. Teatre Circ Price. La Grainerie (Toulouse). Fàbrica de creació l’ESTRUCH de Sabadell. Circ Xarxa Market. Sala Inestable. Nau del Follet. Teatre Café de les Arts. CRAC (Espai Únic). Col.lectiu Frenetic. Companyia Maintomano. El Tingladu. Festival Fest+Chapeau. Diputació de Tarragona.
COMPANYIA
CAí és el nom d'una companyia de circ contemporani, un projecte artístic, escènic i personal. La línia de treball que utilitza la companyia consisteix a utilitzar el circ com un llenguatge de comunicació i d'expressió amb el qual portar a escena materials personals, reals, vius i espontanis.
En 2015 creen el seu primer espectacle titulat No és la boca la que va a la cullera sinó la cullera la que va a la boca, el qual es construeix a través de la recopilació d'històries reals amb la intenció d'acostar-se a les diferents realitats comunes del públic. Es va estrenar en el Teatre Circ Price de Madrid i ha estat programat en diferents festivals i esdeveniments en l'àmbit nacional i internacional com Trapezi (Reus), TAC (Valladolid), Fit Carrer (Castelló), Sul Tall (Torino), Corpo(a)terra (Orense), Festival des 30 ans du Thèâtre-Cirqule (Ginebra), Ripattoni in arte (Ripattoni), entre altres.
Al març de 2017 formen al costat de 10 artistes el col·lectiu Art Muhé, un col·lectiu que reuneix diferents disciplines artístiques amb l'objectiu de donar sororitat a la dona en el món de les arts escèniques, el qual gira amb un espectacle-concert per tota la península.
En 2021 s'endinsa en un nou projecte denominat MASA MADRE que es va estrenar el passat 28 d'abril de 2023 en el Teatre Circ Price de Madrid. Paral·lelament dirigeix dos projectes de creació comunitària amb l’Ateneu Popular Nou Barris i amb el projecte Nilak (circ-teatre itinerant).