Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Convivència Intercultural i Cohesió Social - Divercinema

Com en edicions anteriors i donant continuïtat a les activitats que es realitzen amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Tolerància (16 de novembre), durant una setmana té lloc a la Sala Luis García Berlanga de la Filmoteca Valenciana, l'activitat DIVERCINEMA, amb la projecció d'una pel·lícula.

L'activitat està dirigida a l'alumnat de centres educatius que cursen Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, F.P. i Universitats Populars. S'oferirà a través de l'Oferta Educativa de la Regidoria d'Educació, que es publica anualment el mes de setembre.

El Divercinema és una activitat soci-educativa que té com a finalitat l'educació en valors universals de convivència (llibertat, igualtat, justícia social i la solidaritat) i la prevenció del racisme i la xenofòbia, i que utilitza com a recurs didàctic, l'empatia que propicia el cinema.

Consisteix en l'exhibició d'una pel·lícula per als grups educatius que sol·liciten l'activitat i l'aportació de guies didàctiques perquè el professorat puga aprofundir amb treball a l'aula abans i després del visionat.

Oferta educativa (pdf 329 kb).

GUIES DIDÀCTIQUES DIVERCINEMA

Guia didàctica 14 KM (pdf 2175 kb). Guia didàctica CRASH (pdf 2132 kb). Guia didàctica BINTA (pdf 5784 kb). Guia didàctica EL VISITANT (pdf 4367 kb). Guia didàctica INVICTUS (pdf 2187 kb). Guia didàctica DÉU MEU, PERÒ QUÈ T'HEM FET? (pdf 4387 kb). Guia didàctica LA BONA MENTIDA (pdf 22667 kb). Guia didàctica LA GÀBIA DAURADA (pdf 2392 kb).

CONVIVÈNCIA INTERCULTURAL

Socioeducativa:

Diversitat i Participació:
Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI