Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

DIVERCINEMA 2018

La gàbia daurada

La Desena Edició de Divercinema, activitat que du a terme la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l'Ajuntament de València, tindrà lloc com sempre al voltant del Dia Internacional de la Tolerància (16 de novembre), en la Filmoteca Valenciana durant la setmana del 12 al 16 de novembre de 2018.

La temàtica del film, la migració de les persones per diferents motius, ens mostra la situació que viu una família de portuguesos que treballen a França des de fa tres dècades, encara que segueixen sofrint les actituds classistes dels seus ocupadors, que alhora són el propi veïnat. En la pel·lícula també observem la relació de les persones migradas amb les seues amistats en la destinació migratòria: com a refugi cultural, com a control social al manteniment dels costums dels països d'origen, les situacions d’endogàmia, el control sobre les segones generacions...

L'activitat de visionat del film està complementada amb el treball sobre aquesta guia didàctica que es trobarà a disposició tant del professorat com de l'alumnat de la ciutat a la web municipal www.valencia.es/ayuntamiento/cooperacion.nsf , que podrà ser utilitzada de manera autònoma per les persones interessades en la proposta didàctica que presentem ací.

L'activitat Divercinema es dirigeix a alumnes de Centres Educatius de Secundària i s'ofereix a través de l'Oferta educativa de la Regidoria d'Educació.

Guia didàctica de la pel·lícula "La gàbia daurada" (Pdf 2392 kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI