Canals d'atenció ciutadana | Ajuntament de València - València

Canals d'Atenció a la Ciutadania

L'Ajuntament de València disposa de diferents canals de comunicació a través dels quals la ciutadania pot obtindre informació municipal, realitzar tràmits administratius, realitzar consultes o comunicar incidències o suggeriments.

L'atenció presencial es prestarà sempre amb cita prèvia

Les persones majors de 65 anys empadronades a la ciutat de València, podran realitzar els seus tràmits o gestions pròpies (només en els quals intervinguen com a titulars) sense cita prèvia, els dijous laborables de 10.00 a 12.00 hores, en les oficines que li enllacem:

Oficines, en format pdf (156 Kb)

Atenció Electrónica

Pàgina Web

www.valencia.es

Per a tots aquells que han de realitzar gestions administratives amb l'Ajuntament de València, o precisen informació sobre la ciutat, la web municipal és la més completa font de dades. En valencia.es pot obtindre informació sobre els servicis municipals, obtindre documents, o accedir a servicis com la guia de carrers, l'estat del trànsit, l'agenda de la ciutat, etc.

Seu electrònica

www.sede.valencia.es

Servici permanent de tramitació, obtenció d'informació sobre tots els tràmits administratius municipals, descàrrega d'impresos, consulta d'ordenances i normativa, accés al Tauler d'Edictes, accés a queixes, reclamacions i denúncies, així com realització d'un ampli ventall de gestions municipals amb firma digital, en un entorn segur.

Aplicacions mòbils

Aplicacions mòbils

L'Ajuntament de València disposa de diverses aplicacions per a dispositius mòbils, tant sectorials ( transport, cultura, turisme,…) com d'informació municipal general.

Atenció presencial (només amb cita prèvia)

Oficines d'Información i Atenció a la ciutadania 

Juntas Municipales de Distrito

Pot dirigir-se a les diferents Oficines municipals per a realitzar gestions administratives amb l'Ajuntament de València.

Atenció en llengua de signes

Més informació sobre atenció en llengua de signes

L'Ajuntament de València en col·laboració amb la Fundació FESORD CV ofereix atenció personalitzada presencial a persones sordes, amb vídeo-intèrpret en llengua de signes a través de la plataforma Svisual.

Atenció telefònica

Teléfon 010

Informació general sobre l'Ajuntament, tràmits i servicis.

Horari: Dilluns a divendres de 8:30 a 18:30 hores. Dissabtes, de 9.00 a 14.00h.

Totes les telefonades realitzades al número 010 tenen la qualificació i la tarifa de telefonada urbana.

Podrà accedir sense cap cost a este servici a través del telèfon 963 100 010, sempre que vosté dispose d'un contracte amb el seu operador de telefonia que incloga la tarifa plana per a les telefonades a números fixos. Aquest mateix telèfon és el que haurà d'utilitzar per a accedir al servici des de fora de la ciutat de València. 

 

SOL·LICITUD DE CITA PRÈVIA

 

Padró Municipal Tràmits Tributaris Registre General Certificat DigitalInformació General Municipal Declaració Responsable de Llicència d'Ocupació de Vivenda (antiga Cèdula d'Habitabilitat) Bono Or Bono EMT amb TU Creació d'Empreses / Informació Comunicació prèvia a l'execució d'obres Declaració Responsable d'Obres Tipus II Llicències d'Obres Tipus II Declaració Responsable d'Obres Tipus II i Comunicació d'Activitat Innòcua Obertura d'Activitats Comercials, Industrials o Mercantils per Comunicació d'Activitat Innòcua Comunicació de Canvi de Titularitat d'Activitats Subjectes a Comunicació d'Activitat Innòcua Comunicació d'Ocupació de la Via Pública amb Contenidors d'Arreplega de RunaServici de PatrimoniServici d'ActivitatsJuntes Municipals de Districte
La cita prèvia per a les Juntes dels Pobles s'obtindrà telefònicament:
Pobles del Sur: 963 013 023
Pobles del Nord: 963 013 055
Pobles de l'Oest: 963 013 436
Alcaldies de Pobles de València
La cita prèvia dels Registres de les alcaldies de Pobles de València s'obtindràn en els telèfons de les pròpies alcaldies.
Oficina de Recaptació de Multes
C/ Albacete, 12 - València.
OMIDC - Oficina Municipal d'Informació i Defensa de les persones consumidoresOficina de l'Energia

Consulta de Candidats a Jurat Popular

Oficina Tècnica d'Informació Urbanística (OTIU) - Planejament

Secció de Cartografia Informatitzada - Planejament