S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Platja-Can Pinedo, oberta fins el 30 de setembre

L'any passat es van registrar 18.999 usuaris d'esta dotació municipal

• La Platja Can presta un servici a les persones propietàries de mascotes

24/08/2022

La Platja Can 2022, activa en Pinedo, romandrà oberta fins al pròxim 30 de setembre, perquè les persones propietàries de mascotes puguen gaudir de les platges de manera sostenible i respectuosa amb l'entorn, amb la resta d'usuaris, i amb els propis animals. Està en servici en horari de 09.30 a 19.30 hores sobre una superfície de 9.900 metres quadrats.

 

L'any passat, 2021, es van registrar 18.999 usuaris d'esta dotació municipal, que va ser ampliada en eixa temporada en un 50%, en constatar el volum de demanda del servici per part de la ciutadania. Dos anys abans, en 2019, Platja-Can ja havia obtingut la Q de Qualitat Turística, per la qual cosa la platja està certificada.

Esta platja està reforçada en la neteja de l'arena i en l'anàlisi de mostres d'aigua i arena. El servici de vigilància i gestió es realitza a través de contractació oberta; i les labors de socorrisme i salvament les presta Creu Roja. I pel que fa als recursos materials, està acotada i segregada de la resta de la platja de Pinedo mitjançant postes i cordada.

L'àrea per a les mascotes està senyalitzada amb un punt d'informació, on se subministren elements d'higiene i d'informació. I, a més, oferix una passarel·la i dutxa específica per a gossos. Les persones usuàries tenen accés a les condicions de l'estada també en una sèrie de cartells informatius. Quant a la resta de la platja, igual que les altres platges urbanes de València, compten amb elements com a quiosc, hamaques, dutxes i papereres.

L'ús de la zona delimitada Platja-Can està recollit en els articles 35 i 36 de l'Ordenança de Platges de l'Ajuntament de València. En ells s’assenyala que els gossos hauran de tindre i portar la seua documentació actualitzada (passaport veterinari i targeta d'identificació) i hauran d'estar controlats i subjectes en tot moment en la zona senyalitzada, per a això es disposa d'estaques amb farratge. A més, els gossos potencialment perillosos hauran de dur morrió.

Cada propietari seran responsable dels possibles danys que cause el seu animal, i estarà obligat a recollir els excrements, tal com establix l’Ordenança Municipal Sobre Tinència d’Animals. També s'exigeix als amos i propietàries de les mascotes l'obligació de vetlar per a no causar molèsties a la resta de persones usuàries, i respectar la zona de sis metres amb l'aigua. El personal de platja podrà controlar en qualsevol moment el xip dels animals.