S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Urbanisme inicia les obres de rehabilitació del xicotet accés al Mercat Central situat al carrer de Palafox

Sandra Gómez explica que “s’ha previst que les obres finalitzen abans de l'inici de la campanya de Nadal perquè no es vegen ressentides les vendes en un moment clau de l'any”

• Obres de rehabilitació de l'accés al Mercat Central del carrer de Palafox

03/10/2022

La Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana iniciarà demà les obres de rehabilitació del xicotet accés al Mercat Central del carrer de Palafox, una reforma que estarà finalitzada abans de la campanya de Nadal. Els treballs, segons ha anunciat la vicealcaldessa i regidora d'Urbanisme, Sandra Gómez, inclouen la reposició del forjat de sostre dels antics banys que es trobaven en l'exterior del mercat i la col·locació dels nous paviments per a integrar este accés en l'entorn, una vegada finalitzades les obres de reurbanització de les places del Mercat i Ciutat de Bruges, en el barri del Mercat. “Gràcies a estes obres de rehabilitació, el xicotet accés tornarà a estar habilitat perquè els usuaris i usuàries del mercat puguen accedir a ell amb la major comoditat”, ha explicat.

 

Sandra Gómez ha destacat que s'ha previst que “les obres finalitzen abans que comence la campanya de Nadal perquè venedors i venedores del Mercat Central puguen desenvolupar la seua activitat amb normalitat en un dels moments àlgids de vendes de l'any”. “Durant les obres de reorganització de la plaça es va comprovar que era necessària la intervenció d'este xicotet accés per a adequar-lo i que fora completament segur i accessible per a totes les persones que acudeixen a comprar al mercat diàriament”, ha continuat.

Durant les obres de reurbanització de les places del Mercat i Ciutat de Bruges, es va detectar el mal estat en el qual es trobava este forjat i es va procedir a incloure la seua reparació en les obres per a dotar a este accés d'una completa funcionalitat abans de col·locar els nous paviments del carrer de Palafox. Les obres d'este accés havien de comptar amb l'aprovació de la Conselleria de Cultura i de la Comissió de Patrimoni de l'Ajuntament. Una vegada ambdues van ser efectives, es va procedir a la seua aprovació en Junta de Govern Local i aquesta setmana s'inicien les seues obres. El projecte compta amb un pressupost d'execució de 37.000 euros.

El termini màxim estimat d'execució de les obres és de dos mesos, de manera que els treballs estaran conclosos abans de la campanya de Nadal. L'empresa encarregada de l'execució de les obres, Pavasal, ha comunicat el pla d'obra als negocis i comerços pròxims, “amb l'objectiu de minimitzar les molèsties que puguen suposar els treballs”.

Una vegada finalitzades les obres, es procedirà a re pavimentar tota esta zona amb el mateix paviment de granit en tres tons que s'ha utilitzat en la resta de l'àmbit, integrant aquesta zona amb el seu entorn. A partir de llavors, es podrà obrir este xicotet accés al mercat central que per motiu de les obres, ha estat temporalment tancat.